Πόθεν έσχες: 1,3 εκ. € τα χρέη Μητσοτάκη, 11,4 εκ. € των Υπουργών του, 350 εκ. € της ΝΔ [VID]

Τροπολογία ώστε όλοι οι υπόχρεοι δήλωσης πόθεν έσχες να δηλώνουν όχι μόνο το ύψος των δανείων τους αλλά και την πορεία τους - δηλαδή τις ρυθμίσεις που έχουν γίνει, με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα - καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
mitsotakis-ipourgiko_0

Τροπολογία ώστε όλοι οι υπόχρεοι δήλωσης πόθεν έσχες να δηλώνουν όχι μόνο το ύψος των δανείων τους αλλά και την πορεία τους – δηλαδή τις ρυθμίσεις που έχουν γίνει, με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα – καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

“Ο κ. Μητσοτάκης χρωστά 1,3 εκατομμύρια ευρώ, και μαζί με τους υπουργούς του έχουν συνολικά χρέη 12,7 εκατομμυρίων, τα οποία κανείς δεν ξέρει πώς εξυπηρετούνται. Ενώ το κόμμα τους χρωστά περισσότερα από 350 εκατομμύρια ευρώ, που δεν θα ξεπληρωθούν ποτέ και κάθε χρόνο αυξάνονται”, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νάσος Ηλιόπουλος, και καταγγέλλει: “Μια κυβέρνηση με τόσα χρέη είναι μια ευάλωτη κυβέρνηση. Δεν νομοθετεί για το δημόσιο συμφέρον αλλά για το συμφέρον των πιστωτών της”.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ηλιόπουλου:

“Η υποβολή πόθεν έσχες για ακόμη μία φορά ελέγχει μόνο το «έσχες» και όχι το «πόθεν».

Το ίδιο εξάλλου πόθεν έσχες υποτίθεται ότι υπέβαλε και ελεγχόταν κάθε χρόνο και ο Γιώργος Τράγκας και ξαφνικά τώρα όλοι έχουν πέσει από τα σύννεφα.

Ο κ. Μητσοτάκης χρωστά 1,3 εκατομμύρια ευρώ και μαζί με τους υπουργούς του έχουν συνολικά χρέη 12,7 εκατομμυρίων τα οποία κανείς δεν ξέρει πώς εξυπηρετούνται.

Ενώ το κόμμα τους χρωστά περισσότερα από 350 εκατομμύρια ευρώ που δεν θα ξεπληρωθούν ποτέ και κάθε χρόνο αυξάνονται.

Μια κυβέρνηση με τόσα χρέη, είναι μια ευάλωτη κυβέρνηση. Δεν νομοθετεί για το δημόσιο συμφέρον αλλά για το συμφέρον των πιστωτών της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. καταθέτει τροπολογία ώστε όλοι οι υπόχρεοι να δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο το ύψος των δανείων τους αλλά και την πορεία τους· τις ρυθμίσεις δηλαδή που έχουν γίνει, με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα.

Είναι μείζον ζήτημα διαφάνειας και Δημοκρατίας. Δεν γίνεται οι πολίτες να χάνουν τον ύπνο τους ή ακόμα και το σπίτι τους για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ και κανείς να μη γνωρίζει πώς ρυθμίζονται τα χρέη των πολιτικών και δη αυτών που κυβερνούν”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood