Στην εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος “Nostos Health” κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι πρωτοβουλίες του ιδρύματος για την Υγεία και η συμβολή του στην ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και συγκεκριμένα με την κατασκευή τριών νοσοκομείων, ανάμεσα τους και το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σταύρος Νιάρχος», παραβρέθηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρης Χαρίτου, μαζί με τον πρώην υπουργό Υγείας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθό.

Στην εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέας Δρακόπουλος, παρουσίασε τις δράσεις του ιδρύματος, και υπογράμμισε τη συνεισφορά του κ. Ξανθού.

Άλλωστε η επιλογή για να κατασκευαστεί στην Κομοτηνή νέο νοσοκομείο – το οποίο θα είναι το μοναδικό στην Ελλάδα με μονόκλινα και δίκλινα, μόνο, δωμάτια – μέσα από τη μεγάλη δωρεά του ΙΣΝ ήταν μια πολιτική απόφαση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι γενικότερες αναφορές για την υγεία και την ιστορία της χώρας μας, όπως και αυτές για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής που έκανε στον χαιρετισμό του ο Ιταλός αρχιτέκτονας του έργου Renzo Piano.

25221dd0 idryma stayros niarchos nostos health 3 708f6275 idryma stayros niarchos nostos health 1 14ff8702 screenshot 1923

5bf22c54 idryma stayros niarchos nostos health 2