ΣΥΡΙΖΑ: “Εδώ και τώρα μέτρα για την ακρίβεια – Στις εκλογές να μη χαθεί ούτε μία ψήφος”

«Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση λεηλατεί σαν σμήνος από ακρίδες τον δημόσιο πλούτο, ο κ. Μητσοτάκης παίρνει επιδότηση σαν να είναι αγρότης. Έναν χρόνο μετά την καταστροφή, οι πυρόπληκτοι της Εύβοιας ακόμα περιμένουν, και ο κ. Μητσοτάκης χωρίς ντροπή πηγαίνει και παίρνει επιδότηση 8.500 σαν αγρότης».
unnamed - 2022-06-20T110903.310

«Τα πράγματα στη χώρα μπορούν και πρέπει άμεσα να πάνε διαφορετικά», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5 FM».

«Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση λεηλατεί σαν σμήνος από ακρίδες τον δημόσιο πλούτο, ο κ. Μητσοτάκης παίρνει επιδότηση σαν να είναι αγρότης. Έναν χρόνο μετά την καταστροφή, οι πυρόπληκτοι της Εύβοιας ακόμα περιμένουν, και ο κ. Μητσοτάκης χωρίς ντροπή πηγαίνει και παίρνει επιδότηση 8.500 σαν αγρότης», σχολίασε ακόμη.

«Την ίδια ώρα η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που ο κατώτατος μισθός είναι χαμηλότερος από αυτόν του 2010. Κι ενώ σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά από τα κράτη-μέλη να πάρουν μέτρα ώστε οι συλλογικές συμβάσεις να καλύπτουν το 80% των εργαζομένων, στην Ελλάδα έχουμε μια κυβέρνηση που πιστεύει σε μια βαλκανικού τύπου αγορά εργασίας», τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Από την πλευρά μας λέμε ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος. Χρειάζεται ο λαϊκός κόσμος, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νέοι άνθρωποι να ψηφίσουν μαζικά», συμπλήρωσε, επισημαίνοντας τον κίνδυνο της αποχής στις επερχόμενες εκλογές. «Μας ανησυχεί το γεγονός ότι ένας κόσμος βουλιάζει στην απόγνωση και θεωρεί ότι δεν υπάρχει εναλλακτική», εξήγησε και υπογράμμισε: «Εμείς λέμε ότι υπάρχει εναλλακτική, ότι τα πράγματα μπορούν και πρέπει να πάνε αλλιώς. Εναλλακτική σημαίνει πρώτα από όλα άμεσα μέτρα για την ακρίβεια, δεν γίνεται ο ενεργειακός πληθωρισμός στην Ελλάδα να ξεπερνά το 60%, όταν στην ευρωζώνη είναι στο 39%. Αυτή τη διαφορά, εμείς την ονομάζουμε ακρίβεια Μητσοτάκη».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood