Αποδυναμώνεται κι άλλο η παράταξη Χαριτόπουλου – Ανεξαρτητοποιήθηκε κι άλλο μέλος της

Πουλόβερ που ξηλώνεται αρχίζει να θυμίζει η παράταξη του δημάρχου Μαρώνειας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου, δεκαπέντε μήνες πριν την εκπνοή της θητείας της στη διοίκηση του Δήμου.
epanekkinisi2-antigrafo - Αντιγραφή

Πουλόβερ που ξηλώνεται αρχίζει να θυμίζει η παράταξη του δημάρχου Μαρώνειας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου, δεκαπέντε μήνες πριν την εκπνοή της θητείας της στη διοίκηση του Δήμου.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση τον περασμένο Ιανουάριο της Κυριακούλας Τσολάκη, μια ακόμη ανεξαρτητοποίηση, η οποία μάλιστα συνοδεύεται από καταγγελίες, έρχεται να επιβεβαιώσει την κλιμακούμενη αποδυνάμωση του συνδυασμού της συμπολίτευσης που πλέον μετρά εννέα δημοτικούς συμβούλους από έντεκα που είχε στην αρχή της διαδρομής της.

Συγκεκριμένα, η νέα ανεξαρτητοποίηση, είναι του Τζανέρ Μουσταφά, ο οποίος στη σχετική δήλωσή του αναφέρει:

“Αγαπητοί συνδημότες μου, όπως καλά γνωρίζετε, στις τελευταίες εκλογές που διεξήχθησαν στον Δήμο μας εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Επανεκκίνηση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κωνσταντίνο Χαριτόπουλο. Είναι η πρώτη φορά που συμμετείχα ενεργά στον εκλογικό στίβο, και όπως κάθε ρομαντικός νέος, συμμετείχα με όλες μου τις δυνάμεις, με όνειρα να βοηθήσω εσάς, να βελτιώσω την καθημερινότητά σας και να συνδράμω στην εξέλιξη και ανάπτυξη του τόπου μας. Το αποτέλεσμα των εκλογών δικαίωσε και εμένα που με εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας, αλλά και την παράταξη στην οποία συμμετείχα, η οποία ανέλαβε τη διακυβέρνηση του τόπου μας.

Βέβαια, σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι όλα τα όνειρα που είχα προεκλογικά για τον τόπο μας θα παρέμεναν όνειρα και δεν θα γινόντουσαν πράξεις, και αυτό οφείλεται καθαρά στη Διοίκηση του Δήμου μας και σε ενδοπαραταξιακούς κύκλους που την επηρεάζουν, οι οποίοι από την αρχή της θητείας μας για κάποιον άγνωστο λόγο προς εμένα είχαν αποφασίσει να με απομονώσουν και να με καταστήσουν αδρανή. Ενώ δεν το έβαλα κάτω και έδωσα μάχες για τα πιστεύω μου και τις ιδέες μου, διαπίστωσα ότι όσο το προσπαθούσα τόσο πιο έντονη γινόταν η προσπάθεια των ανωτέρω να απομονωθώ, θέλοντας μάλιστα να με καταστήσουν το μαύρο πρόβατο και ανίκανο της παράταξης μας.

Για όλα τα παραπάνω, και επειδή δεν θέλω να κουράζω άλλο και τη Διοίκηση του Δήμου μας αλλά και τους ενδοπαραταξιακούς κύκλους που κάθε φορά συνδυαστικά και οι δύο ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες και αφορμές για να μην υλοποιήσουν τα δικαιολογημένα αιτήματά μου που αφορούν του δημότες μας, δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Επανεκκίνηση» και υπόσχομαι στους δημότες μας να δώσω με όλες τις δυνάμεις μου μάχες για το καλό του τόπου μας μέχρι το τέλος αυτής της θητείας χωρίς εξαρτήσεις και φιμώσεις πλέον, και είμαι διατεθειμένος να συμπράξω με οποιαδήποτε πολιτική κίνηση η οποία θα έχει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη και τη βελτίωση του τόπου μας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood