Ο Θερινός Κινηματογράφος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής συνεχίζει τις προβολές για φέτος το καλοκαίρι με την ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση και είναι μια υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας.

Ένα σπουδαίο κινηματογραφικό εγχείρημα, με πανανθρώπινα μηνύματα, που φιλοδοξεί να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια, και τη σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, με τη χρήση σύγχρονων ψηφιακών εφέ.

2bc2869f screenshot 1890

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο.

Η ταινία είναι κατάλληλη για θεατές 12 ετών και άνω.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 20, την Τρίτη 21, την Τετάρτη 22, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 21:15 το βράδυ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.

 

Γενικές πληροφορίες και οδηγίες για τις προβολές:

  • Γενική τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ.
  • Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο / Προπώληση ηλεκτρονικού εισιτηρίου: https://www.ticketservices.gr/event/dipethe-komotinis-spiderman-no-way-home/ Παρακαλούνται οι θεατές μα προτιμούν την προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του θεάτρου.
  • Άνεργοι, ΑμεΑ: είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας στο ταμείο.
  • Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο θα πρέπει να εξυπηρετούνται από το ταμείο για το εισιτήριο ατελώς.
  • Το ταμείο ανοίγει στις 8 μ.μ.
  • Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται οργανωμένα, ανά παρέες, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στη σκάλα. Παράκληση το ίδιο να γίνεται και κατά την έξοδο των θεατών ανά σειρά και από τις τρεις εξόδους του θεάτρου και ύστερα από τις οδηγίες που θα δίνονται από το προσωπικό του θεάτρου λίγο πριν την έναρξη της προβολής.
  • Συνοδοί παιδιών στις παιδικές ταινίες: είσοδος ελεύθερη.

65d25297 fb cover smirni mou