Δήμος Κομοτηνής: Πιάνουν δουλειά 69 “οκταμηνίτες”

Δήμος Κομοτηνής: Πιάνουν δουλειά 69 "οκταμηνίτες".
DSC05744

Σήμερα και αύριο αναλαμβάνουν καθήκοντα σε Υπηρεσίες και Επιχειρήσεις του Δήμου Κομοτηνής, για οκτώ μήνες, 69 εργαζόμενοι, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (που πανελλαδικά αφορούν 25.000 άτομα).

Σήμερα 15 Ιουνίου προσήλθαν οι πρώτοι 37 εργαζόμενοι, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, όπου τους υποδέχτηκαν, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Συντονισμού και Καθημερινότητας, Κίμων Λεχούδης, και ο προϊστάμενος του Τμήματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Δημήτρης Καρακώτσιος.

Ο κ. Λεχούδης τους καλωσόρισε λέγοντας ότι για ένα οκτάμηνο θα αποτελούν μαζί με το υπάρχον προσωπικό την εικόνα του Δήμου Κομοτηνής. Ζήτησε πλήρη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να ανταποκριθούν στα αιτήματα των δημοτών και να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα που δημιουργεί η σοβαρή υποστελέχωση των Υπηρεσιών και των Δημοτικών Επιχειρήσεων. Ζήτησε δε από τους εργαζόμενους να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους και υποσχέθηκε ότι το ίδιο θα γίνει από την πλευρά της διοίκησης.

Δήμος Κομοτηνής: Πιάνουν δουλειά 69 "οκταμηνίτες"Ο κ. Καρακώτσιος εξήγησε τη διαδικασία, τις υποχρεώσεις των νεοπροσληφθέντων σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά και την ειδική μέριμνα για γονείς και ΑμεΑ ως προς τις άδειες και τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης.

Οι πρώτοι 37 εργαζόμενοι που σήμερα τοποθετήθηκαν στις θέσεις τους, θα απασχοληθούν στον Δήμο Κομοτηνής μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου, και οι επόμενοι 32 μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου.

Συνολικά,  στον Δήμο Κομοτηνής θα απασχοληθούν 100 άτομα που θα αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους σταδιακά μέχρι και την 1η Ιουλίου.

Δήμος Κομοτηνής: Πιάνουν δουλειά 69 "οκταμηνίτες"Με αφορμή την πρόσληψη των εργαζόμενων με οκτάμηνα, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης τόνισε: “Από την αρχή της θητείας της Δημοτικής Αρχής έχει κατατεθεί αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες, τόσο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, όσο και των υπολοίπων. Είναι σημαντική η παρουσία των εργαζομένων οκτάμηνης διάρκειας, που θα βελτιώσουν τη λειτουργία του Δήμου Κομοτηνής ειδικά στον τομέα της εξυπηρέτησης των δημοτών”.

Δήμος Κομοτηνής: Πιάνουν δουλειά 69 "οκταμηνίτες"

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood