Στο πένθος βύθισε το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής ο αιφνίδιος θάνατος της φοιτήτριάς του Γεωργίας Σολανάκη.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, συγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της αθλήτριας για τον αδόκητο χαμό της.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Ανείπωτος o πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που αποχαιρετά ένα μέλος της οικογένειας του κλασικού αθλητισμού, την αθλήτρια Γεωργία Σολανάκη με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 21 ετών στο πανεπιστημιακό στάδιο, στο οποίο πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της.

Η Γεωργία Σολανάκη σπούδαζε στο 3ο έτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής με ειδικότητα τον κλασικό αθλητισμό και την Τετάρτη το απόγευμα, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη προπόνησή της, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της και όταν μεταφέρθηκε στο “Σισμανόγλειο” Νοσοκομείο Κομοτηνής διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις…”.