Κομοτηνή: Το τουρκικό Προξενείο “καρατόμησε” τους Ιλχάν Αχμέτ και Οντέρ Μουμίν από την BTTADK

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε το μειονοτικό παραϊερατείο υπό την καθοδήγηση του Τούρκου Προξένου στην Κομοτηνή, Μουράτ Ομέρογλου, τα μεσάνυχτα της Κυριακής 12/6/2022.
277666185_1987172791466891_7305707039975690538_n-1200x480

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε το μειονοτικό παραϊερατείο υπό την καθοδήγηση του Τούρκου Προξένου στην Κομοτηνή, Μουράτ Ομέρογλου, τα μεσάνυχτα της Κυριακής 12/6/2022. 

Συγκεκριμένα, η αποκαλούμενη “Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης/BTTADK” (sic), ανακοίνωσε οτι διέγραψε χθες το βράδυ από μέλη της, τον βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, και τον δήμαρχο Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, “οι δρόμοι της BTTADK δεν διασταυρώνονται πλέον σε κανένα σημείο με τους διαγραφέντες”.

Κομοτηνή: Το τουρκικό Προξενείο "καρατόμησε" τους Ιλχάν Αχμέτ και Οντέρ Μουμίν από την BTTADKΗ εξέλιξη προκαλεί μεγάλη ανησυχία στη μειονότητα αλλά και στις ελληνικές αρχές που βλέπουν να κλιμακώνεται η δράση του σκληροπυρηνικού προξενικού πυρήνα.

Σύμφωνα με την ανάλυση του Νίκου Αρβανίτη στο komotinipress.gr:

  • “Η διπλωματική αποστολή στην Κομοτηνή με αποκλειστική ευθύνη του προξένου κ. Μουράτ Ομέρογλου έχει δημιουργήσει σχίσμα στο εσωτερικό της μειονότητας καθώς διαχωρίζει τα μέλη της σε “δικούς μας και χαφιέδες των Ελλήνων” σπέρνοντας έτσι τη διχόνοια και την αντιπαλότητα μεταξύ Ελλήνων πολιτών, ενώ προχωράει και σε παράνομες και εκβιαστικές πράξεις προτάσσοντας τα συλλογικά όργανα της μειονότητας ως νομιμοποιητικούς μηχανισμούς”.
  • “Η πολιτική εκτέλεση του κ. Ιλχάν Αχμέτ από το συμβουλευτικό όργανο της μειονότητας στέλνει συγκεκριμένα μηνύματα προς την Αθήνα αλλά και λειτουργεί και ως προειδοποίηση στους τοπικούς κομματικούς μηχανισμούς (ή κάνετε ότι σας λέμε ή εξαφανίζεστε), ενώ η καρατόμηση του Οντέρ Μουμίν (στον βαθμό που δεν είναι μπλόφα του προξένου και προϊόν μηχανορραφιών και πολιτικής συνωμοσίας), προειδοποιεί τους άλλους μειονοτικούς δημάρχους, προετοιμάζει το σκηνικό για την επόμενη φάση, και στέλνει το μήνυμα σε όλους τους συναδέλφους του ότι η Άγκυρα απαιτεί πλήρη υποταγή!“.

πηγή: komotinipress.gr

επιμέλεια: inkomotini.news

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood