Τεχνική & Συμβουλευτική Yποστήριξη στον Δήμο Ξάνθης από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό του Δήμου Κομοτηνής “Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ”

Εν όψει του έργου "Αποκατάσταση Υποδομών Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Δήμου Ξάνθης".
Screenshot_1842

Υπογράφηκε στην Ξάνθη, από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και τον Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Κομοτηνής “Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.” Αθανάσιο Λάπατα, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ των δύο μερών για την υλοποίηση του έργου “Αποκατάσταση Υποδομών Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Δήμου Ξάνθης”.

Το εν λόγω έργο αφορά στην αποκατάσταση της βατότητας τμημάτων οδών πλησίον υδατορεμάτων στους οικισμούς Δαφνώνα, Γέρακα, Νεοχώρι και Μέγα Εύμοιρο της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης του Δήμου Ξάνθης. Στόχος του είναι η δημιουργία λειτουργικών και ασφαλών υποδομών για τη βελτίωση των συνθηκών βατότητας σε τμήματα οδών πλησίον υδατορεμάτων, ώστε να βελτιωθεί η βατότητα των οδών και να ενισχυθεί η ασφαλής χρήση τους από τους πολίτες και κυρίως τους κατοίκους των οικισμών.

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός “Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.” με ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τεχνικής και Συμβουλευτικής Yποστήριξης στον Δήμο Ξάνθης, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ωρίμανση και υλοποίηση του έργου.

Τεχνική & Συμβουλευτική Yποστήριξη στον Δήμο Ξάνθης από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό του Δήμου Κομοτηνής "Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ"
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης (αριστερά) και ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Κομοτηνής “Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.” Αθανάσιος Λάπατας.

Το έργο θα λάβει χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συνολικού ύψους 843.000 € και η χρονική διάρκεια εκτέλεσης όλων των απαραίτητων εργασιών μέχρι και την υλοποίησή του προβλέπεται να είναι 36 μήνες.

Ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού “Κ.ΚΑΡΑΘΕΩΡΗ Α.Ε.”, Αθανάσιος Λάπατας, δήλωσε σχετικά: “Για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.» η «οριζόντια» συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης αποτελεί επιστέγασμα μιας διαρκούς, συστηματικής, και μεθοδικής εργασίας του Οργανισμού. Στο πλαίσιο του ρόλου του ως επιστημονικός και τεχνικός σύμβουλος των ΟΤΑ, με την υπογραφή της παρούσας σύμβασης, εδραιώνεται ως σημείο αναφοράς για την πρόοδο των έργων αναπτυξιακού χαρακτήρα και την απορρόφηση των χρηματοδοτήσεων, όχι μόνο στους Δήμους-μετόχους του, αλλά και σε υπερτοπικό επίπεδο“.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood