Στο 12ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Καλαμπακίου Δράμας συμμετείχε ο ΠΧΣΘΚ

νάμεσα σε χορευτικές ομάδες από όλη τη βόρεια Ελλάδα, συναντώντας παλιούς γνώριμους και νέους φίλους, τα τμήματα παίδων και προεφήβων του ΠΧΣΘΚ, του ανατολικότερου προσκεκλημένου συλλόγου, ξεχώρισαν εκπροσωπώντας επάξια τη Θράκη και την Κομοτηνή.
IMG-bd81ef167822898af2d26adace9ed01f-V

Μετά από δύο χρόνια χωρίς χορευτική δράση λόγω πανδημίας, η επανεκκίνηση των πολιτιστικών δρωμένων ενώνοντας ξανά ανθρώπους, μουσικές και παραδόσεις.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο τα παιδικά τμήματα του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής (ΠΧΣΘΚ) συμμετείχαν στο 12ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Καλαμπακίου Δράμας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων για την εκατονταετηρίδα δημιουργίας του οικισμού.

Ανάμεσα σε χορευτικές ομάδες από όλη τη βόρεια Ελλάδα, συναντώντας παλιούς γνώριμους και νέους φίλους, τα τμήματα παίδων και προεφήβων του ΠΧΣΘΚ, του ανατολικότερου προσκεκλημένου συλλόγου, ξεχώρισαν εκπροσωπώντας επάξια τη Θράκη και την Κομοτηνή.

Στο 12ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Καλαμπακίου Δράμας συμμετείχε ο ΠΧΣΘΚ Στο 12ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Καλαμπακίου Δράμας συμμετείχε ο ΠΧΣΘΚ Στο 12ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Καλαμπακίου Δράμας συμμετείχε ο ΠΧΣΘΚ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood