Πέντε θέσεις υπαίθριου εμπορίου για την καλοκαιρινή περίοδο σε Κομοτηνή και Φανάρι

Ο Δήμος Κομοτηνής θα διαθέσει κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε φυσικά πρόσωπα πέντε προσωρινές άδειες υπαίθριου στάσιμου εμπορίου σε αντίστοιχες θέσεις με μέγιστη χρονική ισχύ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ο Δήμος Κομοτηνής θα διαθέσει κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε φυσικά πρόσωπα πέντε προσωρινές άδειες υπαίθριου στάσιμου εμπορίου σε αντίστοιχες θέσεις με μέγιστη χρονική ισχύ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Κομοτηνής, από την Πέμπτη 9 μέχρι και τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022.

Οι θέσεις είναι οι εξής:

Α) Για ανέργους ή υφιστάμενους κατόχους άδειας υπαίθριου εμπορίου, για τη λειτουργία φορητής εγκατάστασης έψησης (ψησίματος):

  1. Μία θέση έως 4 τετραγωνικά μέτρα στη συμβολή των οδών Ορφέως και Θησέως για πώληση προϊόντων όπως καλαμπόκι, ποπ-κορν και «μαλλί της γριάς».
  2. Μία θέση έως 4 τετραγωνικά μέτρα πλαγίως της εισόδου του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου για πώληση προϊόντων όπως καλαμπόκι, ποπ-κορν και «μαλλί της γριάς».
  3. Μία θέση έως 4 τετραγωνικά μέτρα στο λιμάνι Φαναρίου πίσω από το περίπτερο για πώληση προϊόντων όπως καλαμπόκι, ποπ-κορν και «μαλλί της γριάς».

Β) Για κατόχους άδειας υπαίθριου εμπορίου-λειτουργίας κινητής καντίνας:

  1. Μία θέση έως 15 τετραγωνικά μέτρα για κινητή καντίνα επί της παραλιακής οδού στον χώρο στάθμευσης από τη στροφή της επαρχιακής οδού Αρωγής-Φαναρίου μέχρι τον δίαυλο της Ξηρολίμνης.
  2. Μία θέση έως 15 τετραγωνικά μέτρα για κινητή καντίνα επί της παραλιακής οδού Φαναρίου στον χώρο στάθμευσης από το Κάμπινγκ του ΕΟΤ μέχρι τον δίαυλο της Ξηρολίμνης.

Περισσότερες πληροφορίες: Παν. Μαλλίδης, 25313-52402, p.mallidis@komotini.gr

Τα τέλη για την πόλη της Κομοτηνής, για τις Κοινότητες Φαναρίου και Αρωγής, και γενικά για όλη την παραλιακή ζώνη, είναι 15 ευρώ ανά τ.μ. μηνιαίως.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood