Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρης Χαρίτου παραβρέθηκε στο Φεστιβάλ Κερασιού του Δήμου Ιάσμου εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα, που είχε προσκληθεί στις εκδηλώσεις.

4b2b32e3 voyleytis rodopis syriza ps dimitris charitoy festival kerasioy 1

Στον χαιρετισμό του ο κ. Χαρίτου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχω τη χαρά και την τιμή να εκπροσωπώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα, να σας μεταφέρω τον χαιρετισμό αλλά και την ευχή του να πετύχουν οι στόχοι και οι σκοποί αυτού του ξεχωριστού διήμερου φεστιβάλ για το κεράσι της περιοχής.

Από την πλευρά μου ως βουλευτής που υπηρετώ στην περιοχή τις ανάγκες και τα συμφέροντα όλων ανεξαιρέτως των συμπολιτών μου, συγχαίρω τη δημοτική αρχή για την ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία, τις πλούσιες εκδηλώσεις και τις συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν. Είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλουν στην ανάδειξη και προβολή του κερασιού, αυτού του τόσο σημαντικού τοπικού προϊόντος, που μπορεί να δώσει ώθηση στην τοπική οικονομία και να στηρίξει το εισόδημα των παραγωγών μας.

Θέλω να γνωρίζετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του στήριξε την καλλιέργεια του κερασιού στην περιοχή, ενώ και σήμερα, με τις πρωτοβουλίες μας μέσα στη Βουλή, με τις παρεμβάσεις για την ανάδειξη των προβλημάτων, των ζημιών που πέρσι προκλήθηκαν, συμβάλλαμε από τη μεριά μας στην ανακούφιση των κερασοπαραγωγών.

32181f21 voyleytis rodopis syriza ps dimitris charitoy festival kerasioy 2Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και την επόμενη ημέρα ως η νέα προοδευτική κυβέρνηση του τόπου, στις προτεραιότητές μας θα είναι η ανάπτυξη σε νέα βάση της κερασοκαλλιέργειας, γιατί έχει μέλλον για την περιοχή, με στόχο ένα αξιοπρεπές εισόδημα για όλους τους παραγωγούς.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και στους παραγωγούς μας εύχομαι να έχουν μία καλή και αποδοτική χρονιά».