Πόρτο Λάγος: Μάζεψαν σκουπίδια που θα κατέληγαν στη θάλασσα

Πόρτο Λάγος: Μάζεψαν σκουπίδια που θα κατέληγαν στη θάλασσα.
ΦΩΤΟ 4 (2)

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) και με στόχο την ευαισθητοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών, η Λιμενική Αρχή του Πόρτο Λάγος, με τη συμμέτοχη μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης και σε συνεργασία με τον Δήμο Αβδήρων, τον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό-Μορφωτικό Σύλλογο Πόρτο Λάγος, και μέλη της τοπικής κοινότητας Νέας Κεσσάνης, πραγματοποίησε καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου και του αλσυλλίου του λιμένα του Πόρτο Λάγος.

Η περιβαλλοντική δράση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, την οποία μαρτυρά ο μεγάλος όγκος απορριμμάτων που συγκεντρώθηκαν και απομακρύνθηκαν από τον χώρο, και τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα κατέληγαν στη θάλασσα.

Ο Λιμενάρχης Λάγος, Πλωτάρχης Λ.Σ. Ευάγγελος Σακκόπουλος, μαζί με τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος όπως κάθε φορά παρόντες και παρούσες, καλωσόρισε, ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες, παρουσίασε το σημαντικό πρόβλημα των απορριμμάτων στο περιβάλλον και την ανάγκη πρόληψης και αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης, και μετέφερε το μήνυμα ότι «όλοι μαζί αναλαμβάνουμε δράση προκειμένου να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα καθαρό περιβάλλον και έναν όμορφο κόσμο σαν αυτόν που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας».

Η Λιμενική Αρχή ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την ανταπόκρισή τους και κυρίως τους μικρούς μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, καθώς επίσης και τον Δήμο Αβδήρων για τη διάθεση κατάλληλου οχήματος αποκομιδής των απορριμμάτων.

Η Λιμενική Αρχή θα επιδιώξει και στο μέλλον τη διοργάνωση ανάλογων περιβαλλοντικών δράσεων με ευρεία συμμετοχή εθελοντών, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος από τους κινδύνους που το απειλούν.

Πόρτο Λάγος: Μάζεψαν σκουπίδια που θα κατέληγαν στη θάλασσα Πόρτο Λάγος: Μάζεψαν σκουπίδια που θα κατέληγαν στη θάλασσα Πόρτο Λάγος: Μάζεψαν σκουπίδια που θα κατέληγαν στη θάλασσα Πόρτο Λάγος: Μάζεψαν σκουπίδια που θα κατέληγαν στη θάλασσα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood