Συγκέντρωση μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί στον Ίμερο Ροδόπης

Συγκέντρωση μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί στον Ίμερο Ροδόπης.
4 (64)

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών σε συνεργασία με τον σύλλογο Μοτοσυκλετιστών “Μακεδονία” καθώς και με άλλους συλλόγους μοτοσυκλετιστών της περιοχής προέβη σε καθαρισμό του άλσους και του τουριστικού περιπτέρου Ιμέρου, εν όψει της θερινής περιόδου.

Σκοπός αφενός είναι η ανάδειξη του συγκεκριμένου χώρου και αφετέρου η πραγματοποίηση της ετήσιας συνάντησης από τον σύλλογο Μοτοσυκλετιστών στις αρχές Αυγούστου 2022 στην περιοχή Ιμέρου.

Στο πλαίσιο περαιτέρω αξιοποίησης της συγκεκριμένης περιοχής, ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών αυτό το διάστημα θα προβεί στη δημοπράτηση εκ νέου του τουριστικού περιπτέρου Ιμέρου καθώς και στη διαμόρφωση της παραλίας μπροστά από το περίπτερο.

Τέλος, ύστερα από αίτημα του Δήμου, η Διεύθυνση Δασών Ροδόπης το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει στον καθαρισμό όλων των αλσυλίων της παραλιακής ζώνης του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, ξεκινώντας από το άλσος του Ιμέρου και συνεχίζοντας ανατολικότερα.

Συγκέντρωση μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί στον Ίμερο Ροδόπης Συγκέντρωση μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί στον Ίμερο Ροδόπης Συγκέντρωση μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί στον Ίμερο Ροδόπης Συγκέντρωση μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί στον Ίμερο Ροδόπης Συγκέντρωση μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί στον Ίμερο Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood