Ακτομηχανική μελέτη αποτυπώνει την έκταση της παράκτιας διάβρωσης στον Πλατανίτη Μαρώνειας

Και προτείνει τεχνικές παρεμβάσεις και δημιουργία δύο μικρών παραλιών.
ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ

Δράσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου της διάβρωσης της ακτογραμμής της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, εγκαινιάζει η ακτομηχανική μελέτη για τον παραλιακό οικισμό του Πλατανίτη Μαρώνειας που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης διαβούλευσης με τη συμμετοχή στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ροδόπης και κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής.

Ακτομηχανική μελέτη αποτυπώνει την έκταση της παράκτιας διάβρωσης στον Πλατανίτη ΜαρώνειαςΚατά την παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτικό Μηχανικό-Λιμενολόγο, Αλέξανδρο Τσιάρα, αναδείχθηκαν τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα από την εφαρμογή των μαθηματικών ομοιωμάτων που χρησιμοποιήθηκαν για την προσομοίωση τόσο της υφιστάμενης κατάστασης όσο και της εξέλιξης της ακτογραμμής μετά την κατασκευή των προτεινόμενων έργων.

Ακτομηχανική μελέτη αποτυπώνει την έκταση της παράκτιας διάβρωσης στον Πλατανίτη ΜαρώνειαςΗ ακτομηχανική μελέτη, η οποία βρίσκεται σε τελικό στάδιο εκπόνησης, αποτυπώνει τις διαστάσεις και την έκταση της έντονης παράκτιας διάβρωσης στον οικισμό του Πλατανίτη, καθώς και αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπισή της.

Ακτομηχανική μελέτη αποτυπώνει την έκταση της παράκτιας διάβρωσης στον Πλατανίτη ΜαρώνειαςΣτόχος της είναι η προστασία των φυσικών πρανών που υπόκεινται στις δυνάμεις της διάβρωσης και των απολήξεων των αγροτικών δρόμων στην ακτή, και η δημιουργία δύο μικρών παραλιών για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών.

 

Ακτομηχανική μελέτη αποτυπώνει την έκταση της παράκτιας διάβρωσης στον Πλατανίτη Μαρώνειας

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood