Τσίπρας: Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι επιταχυντής της κρίσης

"Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη, όσο και αν προσπαθεί να πείσει πως θα εξαντλήσει τη θητεία του, είναι να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο",
ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΚ 3

Μέσα σε αυτά τα αδιέξοδα να είστε σίγουροι ότι ένας είναι ο δρόμος για τη νίκη μας από την πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής, όποτε και αν κάνει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης: Να δώσουμε ρεαλιστική ελπίδα στους πολίτες, σε όλους αυτούς που βλέπουν τη ζωή τους, την καθημερινότητά τους να γίνεται κάθε μέρα και πιο δύσκολη με την κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης Δεξιάς.

Πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι η οικονομική κατάσταση θα επιδεινωθεί το επόμενο διάστημα. Ακόμα τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει, ούτε εμείς ούτε οι πολίτες. Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι επιταχυντής της κρίσης.

Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη, όσο και αν προσπαθεί να πείσει πως θα εξαντλήσει τη θητεία του, είναι να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο, ακόμα και νωρίς τον Σεπτέμβρη, για να προλάβει την απόλυτη κατάρρευση από την ακρίβεια.

Και για αυτόν τον λόγο ο κ. Μητσοτάκης, για να αλλάξει ατζέντα από τη σαρωτική ακρίβεια που καθιστά αβίωτη τη ζωή των πολιτών, επενδύει σε τεχνητή ένταση και ψευδεπίγραφα λαϊκίστικα διλήμματα. Καλλιεργεί την ένταση στα πανεπιστήμια και ακολουθεί γενικευμένη στρατηγική όξυνσης για να κρύψει ότι ο κόσμος δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα”.

Στις προτεραιότητες του Αλέξη Τσίπρα, είναι:

  • Η συγκρότηση ισχυρών και ανταγωνιστικών ψηφοδελτίων. “Οφείλουμε μέχρι τα τέλη Ιούλη να έχουμε ανακοινώσει τον βασικό κορμό των ψηφοδελτίων μας”, ανέφερε.
  • Η ανάδειξη του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. “για τα μέτρα άμεσης εφαρμογής και υλοποίησης από μία προοδευτική κυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλογές, στη βάση των 5+1 προγραμματικών μας δεσμεύσεων”, σημείωσε.
  • Η οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος. Χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας σημείωσε: “Πώς δηλαδή θα ενταχθούν στις γραμμές μας τα 110.000 νέα μέλη που ήρθαν στις κάλπες μας, πώς θα έχουμε μία διαρκή και αμφίδρομη σχέση και επαφή μαζί τους, πώς θα γίνουν οι πολλαπλασιαστές του μηνύματός μας στην κοινωνία και στους χώρους τους. Και για αυτόν τον λόγο ένα από τα στοιχήματά μας πρέπει να είναι η ψηφιοποίηση της οργανωτικής δουλειάς”.

πηγή: avgi.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood