Ανεκδιήγητη δήλωση Συρίγου: “Η βία στα πανεπιστήμια είναι σαν την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ”

Την πλήρη στήριξή του στο κλίμα αστυνομοκρατίας στα πανεπιστήμια που καθιερώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποδεικνύει η τοποθέτηση του Υφυπουργού Παιδείας.
syrigos_ampe

Μιλώντας στα “Παραπολιτικά fm”, o Υφυπουργός Παιδείας ανέφερε χαρακτηριστικά πως “η βία στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ”. Η δήλωση αυτή έγινε την ημέρα που φοιτητής τραυματίστηκε από επίθεση των ΜΑΤ που έριξαν με ευθεία βολή κρότου λάμψης.

Ισχυρίστηκε, άλλωστε, πως «η κυβέρνηση για την αποφυγή των περιστατικών βίας πρόκειται να διαβουλεύσει το ζήτημα της κατάργησης των φοιτητικών παρατάξεων στις εκλογές. Οι σκηνές βίας μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών δυνάμεων έγιναν διότι οι πρώτοι θέλουν να διακόψουν την δημιουργία βιβλιοθήκης στο Βιολογικό τμήμα του ΑΠΘ».

Κατά την προσφιλή τακτική των γαλάζιων στελεχών, ο Άγγελος Συρίγος, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ οτι “στηρίζει τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια και μας προτείνει να μην ενοχλούμε τους καταληψίες για να μην υπάρχουν προβλήματα”. 

Ωστόσο, το βίντεο ντοκουμέντο από το ΑΠΘ , αυτό που επιβεβαιώνει, είναι ότι βία στα πανεπιστήμια ασκείται από την αστυνομία που με ευθεία βολή στο ένα μέτρο επιτέθηκε σε διαμαρτυρόμενους φοιτητές. 

πηγή: avgi.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood