Την εταιρεία Etpa Packaging AEEE επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Παντελή Χαβιαρά και τα μέλη του Δ.Σ. Μπουλέντ Δεβλέτογλου και Θεοδόση Χατζηβλασίου.

Η επίσκεψη στη βιομηχανία είναι η πρώτη ενός κύκλου επισκέψεων που διοργανώνει το Επιμελητήριο σε επιχειρήσεις μεταποίησης της Ροδόπης.

Η Etpa Packaging ιδρύθηκε το 1995, δραστηριοποιείται στην περιοχή της ΒΙΠΕ Κομοτηνής και απασχολεί πάνω από 150 εργαζομένους. Σημειώνει πολύ επιτυχημένη πορεία στην αγορά αυτοκόλλητων ετικετών, και στο πελατολόγιο της συγκαταλέγονται πολύ μεγάλες βιομηχανίες της ελληνικής αγοράς, ειδικά στον τομέα των τροφίμων, ποτών, καλλυντικών και απορρυπαντικών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος την εταιρείας, Γιάννης Ντρενογιάννης και ο διευθυντής του εργοστασίου Γιάννης Σφατκίδης ξενάγησαν τον Πρόεδρο και τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου στους χώρους της παραγωγής και ενημέρωσαν τον κ. Γραβάνη για όλη την πορεία της επιχείρησης, τις επεκτάσεις, τις επενδύσεις, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, καθώς και για τις προοπτικές βιωσιμότητας και ανάπτυξης της.

Ο κ. Γραβάνης αφού συνεχάρη την εταιρεία για την πετυχημένη πορεία της, επεσήμανε ότι το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης βρίσκεται πάντα στη διάθεση των επιχειρήσεων και επιδιώκει την άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία μαζί τους. 

9e440324 etpa3 a5a446da etpa2 de00327e etpa1