Μουσικοποιητική βραδιά με τους Sonar Scapes από τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής

Μουσικοποιητική βραδιά με τους Sonar Scapes από τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής.
Screenshot_1767

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Κομοτηνής, παρουσιάζει τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, μια μουσικοποιητική βραδιά με τους Sonar Scapes.

Οι Sonar Scapes είναι ένα επταμελές σχήμα που δημιουργεί συνθέσεις γύρω από περιβάλλοντα προγραμματικής μουσικής, μουσικής περιβάλλοντος, jazz και κλασικής μουσικής, με κοινό σημείο την ανάδειξη ποιημάτων Ελλήνων και ξένων ποιητών.

Στοιχεία έμπνευσης αποτέλεσαν και τα ποιήματα της Κομοτηναίας ποιήτριας και σκηνοθέτιδας, Άννας Μαχαιροπούλου, από την ποιητική συλλογή της «Γυμνό Δέρμα».

Τα ηχοτοπία αυτά χτίζονται από τους Sonar Scapes τόσο με αναλογικά όσο και ηλεκτρονικά όργανα, παντρεύοντας ηχοχρώματα που συντελούν στον πειραματικό χαρακτήρα του προγράμματος, καθώς και στην ανάδυση βιωμάτων του κάθε ακροατή, ενώ περιστρέφονται γύρω από τις θεματικές «Ζωή, Έρωτας και Θάνατος».

Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Πολύζος, Εύα Ευθυμίου, Αποστόλης Τζιογκίδης, Γιώργος Κελεσίδης, Εμμανουέλα Βιδάκη, Ιωάννα Γενημαχαλελή, Μιχάλης Πατάπης.

Μουσικοποιητική βραδιά με τους Sonar Scapes από τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής Μουσικοποιητική βραδιά με τους Sonar Scapes από τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής Μουσικοποιητική βραδιά με τους Sonar Scapes από τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood