Αποστομωτική απάντηση Πολάκη σε Κακλαμάνη για το “βυτιοφόρο λυμάτων”

"Σε βυτιοφόρο λυμάτων πρέπει να μπουν αυτοί από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο, αυτοί που καταχρέωσαν τη χώρα για τα υπερτιμολογημένα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων, αυτοί που ξεμασελιάστηκαν από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αυτοί που χρωστούν ως κόμμα 320 εκατομμύρια ευρώ από «αέρα» δάνεια τραπεζών! Μέσα σε αυτούς είσαι και εσύ!".
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ ΣΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

“Φωτογραφίζοντας” όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος Κακλαμάνης από το βήμα του 3ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μίλησε για “ποντίκια που φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί”. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής εμφανίστηκε οξύτατα επικριτικός για τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Ό,τι άχρηστο είχαμε στο ΠΑΣΟΚ, ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το μάζεψε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του”.

Στον 85χρονο πολιτικό έδωσε αποστομωτική απάντηση ο Παύλος Πολάκης: “Απόστολε Κακλαμάνη! Σε βυτιοφόρο λυμάτων πρέπει να μπουν αυτοί από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο, αυτοί που καταχρέωσαν τη χώρα για τα υπερτιμολογημένα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων, αυτοί που ξεμασελιάστηκαν από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αυτοί που χρωστούν ως κόμμα 320 εκατομμύρια ευρώ από «αέρα» δάνεια τραπεζών! Μέσα σε αυτούς είσαι και εσύ! Στον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και μετά ήρθε το λαϊκό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που ήταν η δύναμή του και έδωσε και την κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως θα την ξαναδώσει και τώρα! Το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του οποίου μίλησες με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο (άραγε προσδοκώντας τι;), μόνο ως μπαστούνι του Μητσοτάκη έχει αξία χρήσης και γι’ αυτό σας παίζουν τα κανάλια της διαπλοκής! Όμως, όπως έλεγε και κάποιος γνωστός σου: Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!”

Αποστομωτική απάντηση Πολάκη σε Κακλαμάνη για το "βυτιοφόρο λυμάτων"
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood