Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών υποδέχθηκε τον Όττο Ρεχάγκελ

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών υποδέχθηκε τον Όττο Ρεχάγκελ.
3 (84)

Στο Λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους Μαρώνειας, ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών φιλοξένησε τους συνέδρους του 30ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών, το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επιδιώκοντας την ενίσχυση της σχέσης της τοπικής κοινωνίας με το Πανεπιστήμιο.

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών υποδέχθηκε τον Όττο ΡεχάγκελΤο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε παραδοσιακό γλέντι για την υποδοχή συνέδρων που κατέφθασαν από διάφορες χώρες του κόσμου προκειμένου να λάβουν μέρος στις εργασίες του 30ου Διεθνούς Συνεδρίου.

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών υποδέχθηκε τον Όττο ΡεχάγκελΤιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Όττο Ρεχάγκελ, ο προπονητής που οδήγησε την ελληνική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην κατάκτηση της 1ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004, και στον οποίο ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος προσέφερε συμβολικά δώρα καθώς και καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών υποδέχθηκε τον Όττο ΡεχάγκελΣτον χαιρετισμό του ο κ. Χαριτόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “βασικός στόχος μας μέσω τέτοιων δράσεων αποτελεί και η ανάδειξη της Μαρώνειας, της παραλιακής ζώνης και ευρύτερα όλου του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, αυτού του μοναδικού και ευλογημένου τόπου. Στη συγκεκριμένη προσπάθεια είμαστε σίγουροι ότι θα είναι αρωγοί, συμπαραστάτες καθώς και πρεσβευτές της περιοχής μας σε όλον τον κόσμο οι σημερινοί μας φιλοξενούμενοι”.

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών υποδέχθηκε τον Όττο ΡεχάγκελO Όττο Ρεχάγκελ υπέγραψε και στον «Κύκλο Φίλων του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας», στηρίζοντας την προσπάθεια του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών για την ένταξή του στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών υποδέχθηκε τον Όττο Ρεχάγκελ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood