Στην εκδήλωση μνήμης των πεσόντων μουσουλμάνων στρατιωτών στο Ωραίο Μύκης, παρέστη ο Δημήτρης Χαρίτου

Ο Βουλευτής Ροδόπης προσεκλήθη και κατέθεσε στεφάνι στην εκδήλωση που οργανώνει το Δ΄ Σώμα Στρατού.
Screenshot_1725

Στην εκδήλωση που οργάνωσε και φέτος το Δ΄ Σώμα Στρατού στο χωριό Ωραίο του Δήμου Μύκης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, προς τιμήν των μουσουλμάνων Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο Αλβανικό Μέτωπο, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και στη Θράκη, προσεκλήθη, παρέστη και κατέθεσε στεφάνι, ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρης Χαρίτου.

Στη δήλωσή του ανέφερε:

“Μια ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία είχα τη χαρά να προσκληθώ και να συμμετάσχω μαζί με τον συνάδελφο βουλευτή της Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Το Δ΄ Σώμα Στρατού τίμησε σήμερα στο Ωραίο της Μύκης, στην Ξάνθη, τους νεκρούς μουσουλμάνους στρατιώτες της Θράκης που έδωσαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου για τη λευτεριά, την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας.

H εκδήλωση έγινε σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με την παρουσία των κατοίκων και ιδιαίτερα των μικρών μαθητών του χωριού Ωραίου. Αποτελεί μήνυμα για να ενταθούν οι πρωτοβουλίες από την πλευρά της Πολιτείας προκειμένου να ενταχθούν αρμονικά οι πολίτες της μειονότητας, όπως ήδη γίνεται, στην κοινωνική και πολιτιστική πραγματικότητα του τόπου μας”.

Στην εκδήλωση μνήμης των πεσόντων μουσουλμάνων στρατιωτών στο Ωραίο Μύκης, παρέστη ο Δημήτρης Χαρίτου Στην εκδήλωση μνήμης των πεσόντων μουσουλμάνων στρατιωτών στο Ωραίο Μύκης, παρέστη ο Δημήτρης Χαρίτου Στην εκδήλωση μνήμης των πεσόντων μουσουλμάνων στρατιωτών στο Ωραίο Μύκης, παρέστη ο Δημήτρης Χαρίτου Στην εκδήλωση μνήμης των πεσόντων μουσουλμάνων στρατιωτών στο Ωραίο Μύκης, παρέστη ο Δημήτρης Χαρίτου

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood