Γνωρίστε και υιοθετήστε ένα αδέσποτο: Εκδήλωση του Δήμου Κομοτηνής

Όλα τα αδέσποτα ζώα που δίδονται προς υιοθεσία από το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής έχουν λάβει τη μέριμνα των υπηρεσιών, δηλαδή είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και αποπαρασιτωμένα, και φέρουν ηλεκτρονική σήμανση (microchip), όπως ορίζεται από τον νόμο. 
Screenshot_1718

Ο Δήμος Κομοτηνής σε συνεργασία με το Δημοτικό Κυνοκομείο διοργανώνουν την Κυριακή 22 Μαΐου στην κεντρική πλατεία “Ειρήνης”, κατά τις ώρες 10:00-14:00, εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών και υιοθεσίας αδέσποτων που φιλοξενούνται στο Κυνοκομείο.

Ο κτηνίατρος του Δημοτικού Κυνοκομείου, Αχμέτ Ταϊφούν, θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τους απαιτούμενους εμβολιασμούς, τις στειρώσεις, και γενικότερα για την απαραίτητη υγειονομική φροντίδα του ζώου.

Οι εκπαιδευτές σκύλων, Μπάμπης Κουκουζέλης και Νικόλ Παπαστεργιάδη, θα παράσχουν χρήσιμες συμβουλές προς τους ιδιοκτήτες και τους ενδιαφερόμενους να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο, με σκοπό να γίνει καλύτερη και ευκολότερη η κοινή τους συμβίωση.

H εκπρόσωπος του Κυνοκομείου, Ευαγγελίνα Μουτουσίδου, θα ενημερώσει για τον τρόπο που γίνεται η υιοθεσία, που είναι απόλυτα νόμιμη.

Το προσκλητήριο απευθύνεται σε πολίτες που επιθυμούν να υιοθετήσουν και να φροντίσουν ένα αδέσποτο, έχοντας προηγουμένως λάβει σοβαρά υπ’ όψη τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο ζώο.    

Όλα τα αδέσποτα ζώα που δίδονται προς υιοθεσία από το Δημοτικό Κυνοκομείο έχουν λάβει τη μέριμνα των υπηρεσιών, δηλαδή είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και αποπαρασιτωμένα, και φέρουν ηλεκτρονική σήμανση (microchip), όπως ορίζεται από τον νόμο.  

Γνωρίστε και υιοθετήστε ένα αδέσποτο: Εκδήλωση του Δήμου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood