Διπλασιάστηκαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη

Διπλασιάστηκαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη.
281095897_443958210869485_2140655035259700769_n - Αντιγραφή

Σε ανακοίνωσή της η νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.Μ αναφέρει:

“Χθες 15 Μάη υπήρξε σε όλη τη χώρα μια συγκλονιστική μαζική λαϊκή ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να βρεθεί στις κάλπες για την εκλογή της πολιτικής ηγεσίας του κόμματος, με βασικό κίνητρο και αίτημα την απαλλαγή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο κόσμος της αριστεράς, ο κόσμος της εργασίας, πολλοί νέοι άνθρωποι, πολλοί συνταξιούχοι, δημοκράτες πολίτες, έδωσαν με αυτή τους την κίνηση, δύναμη και ελπίδα σε όλους εμάς αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας που τόσο ανάγκη έχει την πολιτική αλλαγή και τον επαναπροσδιορισμό και τον μετασχηματισμό της πολιτικής ζωής του τόπου.

Συνολικά με τριπλασιασμό των μελών πανελλαδικά, όταν καταμετρούνται περίπου 172.000 άνθρωποι που επέλεξαν να βρεθούν στις κάλπες τη χθεσινή μέρα και να στείλουν πίσω τον λογαριασμό, και περίπου με διπλασιασμό των μελών εδώ στον Νομό Ροδόπης – περίπου 500 νέα μέλη στους συνολικά περίπου 900 ψηφίσαντες – έχουμε χρέος και ευθύνη απέναντι σε αυτόν τον κόσμο να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ένα κόμμα μαζικό, λαϊκό, νεανικό, ένα κόμμα σύγχρονο και ριζοσπαστικό, μα πάνω από όλα ένα κόμμα των μελών του.

Ως Ν.Ε. οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές και εθελόντριες στις εφορευτικές επιτροπές στα 14 εκλογικά τμήματα του νομού που έβγαλαν εις πέρας αυτό το πρωτόγνωρο έργο της εκλογικής διαδικασίας, η οποία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλο και πολλά μέλη που εργάστηκαν άοκνα γι’ αυτόν τον σκοπό, με μια άψογη, διαφανή και αδιάβλητη διαδικασία.

Η ψηφοφορία διεξήχθη ικανοποιητικά, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν και μικροπροβλήματα, σε λογικά πλαίσια σε μια τέτοια πρωτόγνωρη διαδικασία, τα οποία αντιμετωπίστηκαν, έστω κι αν αυτό προκάλεσε κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Εξάλλου το βασικό πολιτικό διακύβευμα ήταν η συμμετοχή στην εκλογή του προέδρου, όπου συμμετείχε ένας τόσο μεγάλος αριθμός πραγματικών μελών, και όχι απλών ψηφοφόρων, φίλων ή συγγενών. Παράλληλα οργανώθηκε και μια διαδικτυακή ψηφοφορία για ορισμένες διατάξεις του Καταστατικού, οι οποίες είχαν μείνει εκκρεμείς στη διάρκεια του συνεδρίου, η οποία και αυτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να δώσουμε τον ακριβή αριθμό ψήφων για τους υποψήφιους για την Κεντρική Επιτροπή που ήταν σε επίπεδο περιφέρειας ΑΜ-Θ, το οποίο αναμένουμε να ανακοινωθεί σύντομα από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται να εκλεγούν 10 μέλη από την ΑΜ-Θ στην νέα Κ.Ε., 5 γυναίκες και 5 άντρες, όπου και η Ροδόπη θα έχει την ανάλογη εκπροσώπηση”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood