Ξυλαγανή: Καταγγελία για διαρροή πόσιμου νερού εδώ και…δύο χρόνια

Διαρροή πόσιμου νερού από τμήμα του δικτύου ύδρευσης της Ξυλαγανής εδώ και...δύο χρόνια (!), καταγγέλλει δημοσίως κάτοικος του οικισμού.
ΔΙΑΡΡΟΗ ΝΕΡΟΥ ΞΥΛΑΓΑΝΗ
Διαρροή πόσιμου νερού από τμήμα του δικτύου ύδρευσης της Ξυλαγανής εδώ και…δύο χρόνια (!), καταγγέλλει δημοσίως κάτοικος του οικισμού.
Έφτασε στο σημείο να δημοσιοποιήσει το θέμα μέσω του facebook, καθώς όπως υποστηρίζει έχει ενημερώσει πολλάκις τη δημοτική αρχή, επί ματαίω όμως…
Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, την οποία συνοδεύει και με φωτογραφικό υλικό, αναφέρει:
“Αυτή είναι η κατάσταση στην άκρη του χωριού πίσω από το πατρικό μου… Έχει ενημερωθεί ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών πολλές φορές αλλά η αδιαφορία καλά κρατεί… Ανήκει και η Ξυλαγανή στον Δήμο ξέρετε… Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι μαζεύονται σφήκες, αλλά ότι αυτό είναι πόσιμο νερό το οποίο τρέχει εδώ και δύο χρόνια ασταμάτητα από σπασμένο σωλήνα του δικτύου ύδρευσης… Όταν όμως έρχονται εκλογές, περνάνε από τον τόπο μας καθημερινά για να δούνε τα προβλήματά μας… Τώρα που είστε κύριοι;;; Το ρεζίλι σας δεν έχει όρια”!
Ξυλαγανή: Καταγγελία για διαρροή πόσιμου νερού εδώ και...δύο χρόνιαΜε αφορμή μάλιστα την εν λόγω ανάρτηση, χρήστες του facebook από την Ξυλαγανή εξέφρασαν ανάλογη δυσφορία απέναντι στη διοίκηση του Δήμου. Δείτε χαρακτηριστικά σχόλια:
  • Δεν υπάρχει δήμαρχος, εξαφανίστηκε, άστο, πολύ μεγάλη ζημιά έχει πάθει ο τόπος, τα λέμε, τα ξαναλέμε, τα ξαναλέμε, τίποτα, ούτε τηλέφωνα σηκώνουν!!!”.
  • “Σε δύο μήνες θα περνάει από εκεί όλο το χωριό για το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής… Εύχομαι μέχρι τότε να γίνει κάτι μ’ αυτό το χάλι το μαύρο… Αλλά όχι απλά να το σκεπάσουν… Το θέμα είναι να φτιαχτεί το δίκτυο γιατί το νερό αυτό το πίνουμε…”.
  • Άπειρα προβλήματα του τόπου μας, για ποια παραλία μιλάμε, για ποια νεκροταφεία μιλάμε, για ποιες παιδικές χαρές μιλάμε, ο κόσμος δεν μπορεί να πάει στα χωράφια, οι δρόμοι είναι ακατάλληλη όλοι”.
  • “Από τότε που έφυγε η έδρα του Δήμου από την Ξυλαγανή το χωριό μας σβήνει, από κωμόπολη που ήμασταν γίναμε ένα μικρό ασήμαντο χωριό και κανένας δεν μας δίνει σημασία. Θα μας θυμηθούμε όταν θα έρθουν οι εκλογές”.
  • “Συμφωνώ με τους συγχωριανούς μου και τον πρόεδρο του Ιμέρου. Έχω αναφέρει πολλές φορές τα προβλήματα του χωριού και εγγράφως αλλά εάν δεν ενωθούμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας, δεν πρόκειται να γίνει κάτι”.
  • “Τι να κάνουμε άλλο, έβγαλα τα ρεζιλίκια τους στο Facebook μήπως και συγκινηθούν… Ό,τι άλλο περνάει από το χέρι μας να το κάνουμε“.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood