Σποτ του Συλλόγου Εργαζόμενων στην ΠΦΥ Θράκης για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

Σποτ του Συλλόγου Εργαζόμενων στην ΠΦΥ Θράκης για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή.
Screenshot_1681

Εν όψει της χθεσινής (12/5)  Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζόμενων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Θράκης, τίμησε όλους τους Νοσηλευτές για το ήθος τους και για τις νοσηλευτικές αξίες τις οποίες πρεσβεύουν και προασπίζονται καθημερινά μέσα στις Υπηρεσίες Υγείας, σε όλα τα επίπεδα περίθαλψης.

Στο σχετικό μήνυμά του, ανέφερε:

Ο νοσηλευτής είναι ο μοναδικός επαγγελματίας υγείας ο οποίος συνεργάζεται με όλες τις ειδικότητες, εργάζεται σε όλους τους χώρους παροχής υγειονομικών υπηρεσιών, βλέπει τον ασθενή σφαιρικά, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων των επαγγελματιών υγείας, είναι στην πρώτη γραμμή και μετέχει πρωταγωνιστικά σε όλες τις δράσεις και εργασίες.

Σποτ του Συλλόγου Εργαζόμενων στην ΠΦΥ Θράκης για την Παγκόσμια Ημέρα ΝοσηλευτήΚατά συνέπεια κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή του νοσηλευτή στον σχεδιασμό και στη λήψη αποφάσεων, καθώς οι παρατηρήσεις του είναι στοχευμένες και καθοριστικής σημασίας.

Σποτ του Συλλόγου Εργαζόμενων στην ΠΦΥ Θράκης για την Παγκόσμια Ημέρα ΝοσηλευτήΑς μην ξεχνάμε το παράδειγμα της Florence Nightingale, η οποία μέσω της παρατήρησης, κατάφερε το 1854 στον Κριμαϊκό πόλεμο να μειώσει το ποσοστό θανάτων από 42% σε 2% στο πολεμικό νοσοκομείο όπου εργαζόταν, βελτιώνοντας τις συνθήκες υγιεινής .

Σποτ του Συλλόγου Εργαζόμενων στην ΠΦΥ Θράκης για την Παγκόσμια Ημέρα ΝοσηλευτήΘερμές ευχαριστίες από το Δ.Σ. του συλλόγου προς τους επαγγελματίες της περιοχής της Θράκης, για την προσφορά φυτών και γλυκισμάτων”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood