Ο Δ. Χαρίτου κάλεσε τους πολίτες των Σαπών να συμμετάσχουν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική αλλαγή της χώρας

Ο κ. Χαρίτου κάλεσε "τους προοδευτικούς, τους δημοκρατικούς πολίτες, να συμμετάσχουν στην εκλογή του Αλέξη Τσίπρα, ανεξάρτητα αν είναι εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ως μία πολιτική κίνηση έκφρασης της αντίθεσής τους στις αδιέξοδες πολιτικές που εφαρμόζει σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ, πολιτικές που πλήττουν με δραματικό τρόπο όλους τους πολίτες".
Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου Σάπες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (7)

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρης Χαρίτου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τις Σάπες, όπου την Κυριακή 15 Μαΐου το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου θα λειτουργήσει ως εκλογικό κέντρο για τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο Δ. Χαρίτου κάλεσε τους πολίτες των Σαπών να συμμετάσχουν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική αλλαγή της χώραςΟ βουλευτής, μαζί με τον συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μαρωνείας–Σαπών Χρήστο Αυγερίδη, συνομίλησε με τους πολίτες, τους οποίους κάλεσε να συμμετάσχουν “σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας”, όπως είπε, “στηρίζοντας με την ψήφο τους την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα”.

Ο Δ. Χαρίτου κάλεσε τους πολίτες των Σαπών να συμμετάσχουν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική αλλαγή της χώρας

Ο κ. Χαρίτου κάλεσε “τους προοδευτικούς, τους δημοκρατικούς πολίτες, να συμμετάσχουν στην εκλογή του Αλέξη Τσίπρα, ανεξάρτητα αν είναι εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ως μία πολιτική κίνηση έκφρασης της αντίθεσής τους στις αδιέξοδες πολιτικές που εφαρμόζει σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ, πολιτικές που πλήττουν με δραματικό τρόπο όλους τους πολίτες”.

Ο Δ. Χαρίτου κάλεσε τους πολίτες των Σαπών να συμμετάσχουν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική αλλαγή της χώρας

Ο βουλευτής της Ροδόπης στις επαφές του με τους πολίτες των Σαπών επεσήμανε ότι “η συμμετοχή τους στις εκλογές της 15ης Μάη θα είναι ένα ισχυρό μήνυμα για την πολιτική αλλαγή στη χώρα και για την ανάγκη μιας νέας αρχής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., για να γυρίσει σελίδα ο τόπος, να απαλλαγεί ο λαός μας από την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει σήμερα”. 

Ο Δ. Χαρίτου κάλεσε τους πολίτες των Σαπών να συμμετάσχουν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική αλλαγή της χώρας Ο Δ. Χαρίτου κάλεσε τους πολίτες των Σαπών να συμμετάσχουν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική αλλαγή της χώραςΟ Δ. Χαρίτου κάλεσε τους πολίτες των Σαπών να συμμετάσχουν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική αλλαγή της χώραςΟ Δ. Χαρίτου κάλεσε τους πολίτες των Σαπών να συμμετάσχουν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική αλλαγή της χώρας

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood