[VID] Ποδοσφαιρική Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αθλητική Παιδεία – Αθλητικός Τουρισμός – Κοινωνική Ευαισθησία

Φιλανθρωπικού χαρακτήρα το 2ο μεγάλο τουρνουά, αναπτυξιακών τμημάτων καθώς και παλαιμάχων, που διοργανώνει φέτος η Ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Μαρινάκη και στο οποίο θα συμμετάσχουν περίπου 1.000 αθλητές, προπονητές, γονείς, παράγοντες, διαιτητές, εθελοντές και χορηγοί.
Screenshot_1677

Το 2ο μεγάλο τουρνουά (θυμηθείτε εδώ το 1ο που είχε πραγματοποιηθεί προ πανδημίας το 2019), αναπτυξιακών τμημάτων καθώς και παλαιμάχων, που διοργανώνει φέτος η κορυφαία Ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης στις 15 και 16 Μαΐου, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του ανθρώπου που υπήρξε εκ των θεμελιωτών της, του σπουδαίου Γιώργου Μαρινάκη.

Την Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το Τουρνουά Ακαδημιών (Stars & Legends), με τη συμμετοχή 46 τμημάτων 16 Ακαδημιών (650 παιδιά γεννημένα από το 2010 έως και το 2015) από Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Καβάλα, Ξάνθη και Έβρο, 20 διαιτητών του Συνδέσμου Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης, και τη συνδρομή 30 εθελοντών γονέων της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Το τουρνουά είναι χωρισμένο σε δύο κατηγορίες. Το πρωί θα αγωνίζεται η κατηγορία Stars και το απόγευμα η κατηγορία Legends. Λαμβάνουν μέρος οι ομάδες: ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Θεσσαλονίκη), Α.Ο. Πρωτέας Ευόσμου (Θεσσαλονίκη), Pro Soccer Academy (Θεσσαλονίκη), Α.Ο. Καβάλας (Καβάλα), Α.Ο. Ξάνθης (Ξάνθη), Ηρακλής Ζυγού (Ξάνθη), Ορφέας Ξάνθης (Ξάνθη), Πανθρακικός (Κομοτηνή), Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Κομοτηνή), Θράκες Κομοτηνής (Κομοτηνή), Παναθηναϊκός Κομοτηνής (Κομοτηνή), Ορφέας Ξυλαγανής (Κομοτηνή), ΠΑΟΚ Κομοτηνής (Κομοτηνή), Ποντιακός Αλεξανδρούπολης (Αλεξανδρούπολη), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Αλεξανδρούπολη), ΠΑΟΚ Οινόης (Ορεστιάδα). Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις ομάδων, παραγόντων και αθλητών (μετάλλια, κύπελλα, διπλώματα, βραβεία MVP-τερματοφυλάκων και αναμνηστικά έπαθλα προσφοράς).

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου θα λάβει χώρα το Τουρνουά Παλαιμάχων με τη συμμετοχή των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Α.Ο. Ξάνθης, Πανθρακικού και ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αποτελούμενες από 95 βετεράνους ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή 6 Διαιτητών του Συνδέσμου Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις ομάδων, παραγόντων και αθλητών που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στον χώρο του ποδοσφαίρου.

[VID] Ποδοσφαιρική Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αθλητική Παιδεία - Αθλητικός Τουρισμός - Κοινωνική ΕυαισθησίαΤο διήμερο event θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και συγκεκριμένα τα έσοδα από τον ειδικό κουμπαρά που θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο των γηπέδων καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, θα διατεθούν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

[VID] Ποδοσφαιρική Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αθλητική Παιδεία - Αθλητικός Τουρισμός - Κοινωνική Ευαισθησία

 

“Στόχος του τουρνουά είναι η ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ παιδιών, προπονητών και γονέων των ακαδημιών, με σκοπό να προβάλλουν όλοι μαζί τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο μέσα από τη συνεργασία, τη διασκέδαση, την ευγενή άμιλλα και τον θεμιτό ανταγωνισμό”, τονίζουν οι υπεύθυνοι των διοργανωτών, Δημήτρης Παγωνίδης και Ανέστης Σπυριάδης, και σημειώνουν ακόμη: “Μέσω αυτής της διοργάνωσης απορρέουν πολλαπλά οφέλη για την πόλη της Κομοτηνής και ευρύτερα για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, τόσο σε επίπεδο τουριστικό όσο και αθλητικό”.

Δήμος Κομοτηνής και ΔΚΕΠΠΑΚ, και πολλοί επαγγελματίες αγκάλιασαν και στηρίζουν την πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα: “Στου Κοσμά την ταβέρνα” (Κοσμάς Δουκάκης), Laserderm (Η. Παπαδόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.), PSB Premium Sports Brands & Umbro (Εταιρεία VETO), Κατασκευή & Εμπορία Διχτυών Καραβέτης Πέτρος, ΕΜΠΛΕΚΤΟΝ Α.Ε. Σκυρόδεμα-Τεχνικά Έργα (Τσιλιγγίρης Χρήστος), Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “Μπο…Yes” (Ελισάβετ Τζαμπάζογλου), Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης Α.Β.Ε.Ε., Komotrade Χονδρική πώληση ειδών Super Market & HO.RE.CA. (Διγώνης Γεώργιος), Jenius (Μουσμουλίδης Δημήτριος), e-marianna.gr FASHION is ART (Μαριάννα Δουκάκη), X-Fire Βιοτεχνία Πυροσβεστήρων (Στεργίου Νικόλαος), Auto Net Parts (Γκιουζελίδης Βασίλειος), Book Stop (Μπασδάνης Δημήτριος), Οπωρολαχανικά–Φρούτα “Ο Χακάν” (Ραμαδάν Ακάν), I. ΚΤΕΟ Ροδόπης (Γεμενετζής Μιχαήλ).

Για την ασφάλεια των αθλητών και θεατών στο διήμερο τουρνουά θα παρευρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μουσική επιμέλεια: DJ Lagos (Οικονομίδης Νικόλαος).

Συμμετέχει η Σχολή Χορού “Let’s Dance” (Λασκαρίδης Βενετία).

[VID] Ποδοσφαιρική Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Αθλητική Παιδεία - Αθλητικός Τουρισμός - Κοινωνική Ευαισθησία

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood