Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την «Εθνική ημέρα πρόληψης πνιγμών και θαλασσίων ατυχημάτων», διεξάγοντας για 15η φορά το Εσωτερικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που αποτελεί πλέον θεσμό για το Τμήμα.

b27be723 techniki kolymvisi monopediloΤο 15ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Ειδικότητα Κολύμβησης του 4ου έτους και συμμετείχαν μαζικά ως κολυμβητές και κολυμβήτριες οι φοιτητές και φοιτήτριες του 1ου έτους, που είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τη χαρά των αγώνων.

8086dc08 eidikotita kolymvisis 4oy etoys 2021 2022Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε τα τέσσερα κολυμβητικά στυλ (ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο και πεταλούδα), τα οποία διδάσκονται όλοι οι φοιτητές/φοιτήτριες του Τ.Ε.Φ.Α.Α. στο 1ο έτος σπουδών τους, πραγματοποιήθηκε και επίδειξη «καλλιτεχνικής κολύμβησης» και «τεχνικής κολύμβησης» με χρήση μονοπέδιλου και διπλών πέδιλων, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών που γέμισαν τις κερκίδες του Πανεπιστημιακού Κολυμβητηρίου του Δ.Π.Θ.

32bfb446 kallitechniki kolymvisi 29f0a0d5 kerkides