Πλούσια κοινωφελή δράση από τη ΒΕΜΠΤΑ

Πλούσια κοινωφελή δράση από τη ΒΕΜΠΤΑ.
Screenshot_1670

Στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας για τα πεπραγμένα και την κοινωφελή δράση της Βακουφικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Τεμένους Αλεξανδρούπολης (ΒΕΜΠΤΑ), ο Επίτροπος κ. Μουαμμέρ Χατζηκερίμογλου, γνωστοποιεί:

  1. “Προσφέρθηκε χρηματικό ποσό στο Δημοτικό Σχολείο Απαλού για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Στ’ τάξης στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποιώντας ένα όνειρο των παιδιών και των μαθητών από τα χωριά SOS.
  2. Πραγματοποιήσαμε εργασίες καθαρισμού από αγριόχορτα και σκουπίδια στα παλαιά Μουσουλμανικά νεκροταφεία Αλεξανδρούπολης. Έτσι εκφράζεται στην πράξη το μήνυμα για την ανάγκη μιας θετικότερης στάσης στο φυσικό περιβάλλον, με σεβασμό στους κεκοιμημένους. Ευχαριστούμε τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για τους κάδους σκουπιδιών- κοντέινερ που μας παραχώρησε για την εξυπηρέτησή μας.
  3. Προβήκαμε σε γενική συντήρηση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του Τεμένους: σε φανάρια, γλόμπους, διακόπτες, λάμπες και ασφαλειοθήκες.
  4. Δωρίσαμε ρούχα στους πιστούς του Τεμένους και στα παιδιά της συνοικίας (πουκάμισα, παντελόνια).
  5. Έγινε επιδιόρθωση και βαφή εσωτερικών τμημάτων του τοίχου του Τεμένους, τοποθετηθήκαν γρανίτες στην πρόσοψη (mihrap) και μάρμαρα στα παράθυρα του εσωτερικού χώρου. Επίσης απολυμάνθηκε η αυλή.
  6. Αντικαταστήσαμε στον ιερό χώρο του Τεμένους την κεντρική πόρτα εισόδου με τη συνεισφορά και των Ελλήνων Μουσουλμάνων συμπολιτών μας που διαμένουν στο Βερολίνο Γερμανίας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
  7. Ιδρύσαμε την ομάδα ποδοσφαίρου Α.Ο. ΕΛΠΙΣ Αλεξανδρούπολης. Στήριξη και βοήθεια δόθηκε από τις αρμόδιες Αρχές της Ελληνικής Πολιτείας και από τη ΒΕΜΠΤΑ. Ολοκληρώθηκε μια μεγάλη προσπάθεια για να προφέρουμε χαρά στα παιδιά μας και να μπορούν να ασχολούνται με τον αθλητισμό, περνώντας δημιουργικά τον χρόνο τους μέσα στα γήπεδα.
  8. Συνεχίζοντας το κοινωνικό και φιλανθρωπικό μας έργο, η ΒΕΜΠΤΑ μοίρασε για το Ραμαζάν Μπαϊράμ τρόφιμα σε 80 αδύναμες οικογένειες. Συνεχίζουμε να είμαστε πάντοτε κοντά τους και να προσφέρουμε σε όποιον έχει ανάγκη ανάλογα με τις δυνάμεις μας.

Εκφράζουμε, τέλος, τις ευχαριστίες μας, στους φορείς της Ελληνικής Πολιτείας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που μας συνδράμουν και διευκολύνουν το έργο μας προς όφελος των  συμπολιτών μας”.

Πλούσια κοινωφελή δράση από τη ΒΕΜΠΤΑ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood