Χασάν Χασάν: “«Τριτοκοσμικές» συνθήκες σε γειτονιές της πόλης”

Χασάν Χασάν: "«Τριτοκοσμικές» συνθήκες σε γειτονιές της πόλης".
ΧΑΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΩΝ

“Τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Κομοτηνής σε γειτονιές της πόλης, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Φιλιππουπόλεως”, τονίζει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής, “Σύμπραξη Προοπτικής”, επισυνάπτοντας και φωτογραφικό υλικό.

“Οι εικόνες εγκατάλειψης μαρτυρούν την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Γκαράνη, που θυμούνται τη συγκεκριμένη περιοχή μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους”, υπογραμμίζεται ακόμη στο δελτίο Τύπου.

Κατά τη “Σύμπραξη Προοπτικής”, “για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια ο Δημοτικός Σύμβουλος Χασάν Χασάν υπέβαλε τα αιτήματα των κατοίκων στη Δημοτική Αρχή. Η απάντηση του Δήμου Κομοτηνής ήταν η αναμενόμενη, αφού ενημέρωσαν ότι «θα» εξετάσουν πάλι τα χρόνια προβλήματα της περιοχής και πιθανόν «θα» τα εντάξουν στο επόμενο Τεχνικό πρόγραμμα”.

Χασάν Χασάν: "«Τριτοκοσμικές» συνθήκες σε γειτονιές της πόλης"Συνεχίζοντας η “Σύμπραξη Προοπτικής”, επισημαίνει: “Οι εικόνες ντροπής για μία σύγχρονη πόλη, σε συνδυασμό με τα προβλήματα καθημερινότητας όπως σκουπίδια, ανεπαρκής φωτισμός, έλλειψη παιδικής χαράς αναδεικνύουν την αδυναμία της Διοίκησης Γκαράνη να βελτιώσει την κάκιστη εικόνα στις «παρατημένες» γειτονιές της πόλης.

Συνοπτικά στην επιστολή αναφέρονται προβλήματα κακών κατασκευών όπως στη διασταύρωση των οδών Αρσινόης – Μεσημβρίας λόγο ύπαρξης ακατάλληλης κλίσης, για τη ροή των  όμβριων νερών και σχηματισμού λακκουβών στο ύψος  της οδού Αρσινόης, έχουν δημιουργηθεί σημεία, που όλες τις ημέρες του χρόνου συγκεντρώνουν  νερό  και είναι απροσπέλαστα από κατοίκους και αυτοκίνητα. Ενώ οι φθορές του οδοστρώματος αποτελούν αιτίες ατυχημάτων και ζημιών που προκαλούνται στα οχήματα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην οδό Λαβυρίνθου αποτελεί η κατασκευή του δικτύου για τη ροή των όμβριων, στη μέση του δρόμου ανοιχτές και κατεστραμμένες σχάρες, αποτελούν εστία μόλυνσης και κινδύνου στους διερχόμενους πεζούς και για τα μικρά παιδιά. Η κατάσταση τους θερινούς μήνες αφόρητη καθώς προκαλείται έντονη δυσοσμία στις γειτονιές.

Επιτακτική είναι η ανάγκη για τοιχώματα στήριξης των ριζών των πλατάνων, τα οποία βρίσκονται στην οδό Φιλιππουπόλεως, τα οποία  έχουν καταστραφεί και δημιουργούν κινδύνους στους διερχόμενους , για ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Αίμου και Τυρολοής, βελτίωση του οδοφωτισμού και τοποθέτηση υδροστομίων πυρόσβεσης στην οδό Λαβυρίνθου και αδιέξοδο Μηδείας.

Τα καταστρεμμένα πεζοδρόμια στην οδό Φιλιππουπόλεως  δημιουργούν κινδύνους στους διερχόμενους, καθώς, λόγο της ύπαρξης τεμένους, η πλειοψηφία των διερχομένων είναι ηλικιωμένοι  με μειωμένη κινητικότητα και ορατότητα”.

Χασάν Χασάν: "«Τριτοκοσμικές» συνθήκες σε γειτονιές της πόλης" Χασάν Χασάν: "«Τριτοκοσμικές» συνθήκες σε γειτονιές της πόλης" Χασάν Χασάν: "«Τριτοκοσμικές» συνθήκες σε γειτονιές της πόλης" Χασάν Χασάν: "«Τριτοκοσμικές» συνθήκες σε γειτονιές της πόλης"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood