Μήνυμα Συλλόγου Εργαζόμενων ΠΦΥ Θράκης για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

"Ο νοσηλευτής είναι ο μοναδικός επαγγελματίας υγείας ο οποίος συνεργάζεται με όλες τις ειδικότητες, εργάζεται σε όλους τους χώρους παροχής υγειονομικών υπηρεσιών, βλέπει τον ασθενή σφαιρικά, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων των επαγγελματιών υγείας, είναι στην πρώτη γραμμή και μετέχει πρωταγωνιστικά σε όλες τις δράσεις και εργασίες".
Screenshot_1665

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών (12/5), το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζόμενων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Θράκης, τιμά όλους τους Νοσηλευτές για το ήθος τους και για τις νοσηλευτικές αξίες τις οποίες πρεσβεύουν και προασπίζονται καθημερινά μέσα στις Υπηρεσίες Υγείας, σε όλα τα επίπεδα περίθαλψης.

Στο σχετικό μήνυμά του, αναφέρει:

Ο νοσηλευτής είναι ο μοναδικός επαγγελματίας υγείας ο οποίος συνεργάζεται με όλες τις ειδικότητες, εργάζεται σε όλους τους χώρους παροχής υγειονομικών υπηρεσιών, βλέπει τον ασθενή σφαιρικά, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων των επαγγελματιών υγείας, είναι στην πρώτη γραμμή και μετέχει πρωταγωνιστικά σε όλες τις δράσεις και εργασίες.

Μήνυμα Συλλόγου Εργαζόμενων ΠΦΥ Θράκης για την Παγκόσμια Ημέρα ΝοσηλευτήΚατά συνέπεια κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή του νοσηλευτή στον σχεδιασμό και στη λήψη αποφάσεων, καθώς οι παρατηρήσεις του είναι στοχευμένες και καθοριστικής σημασίας.

Ας μην ξεχνάμε το παράδειγμα της Florence Nightingale, η οποία μέσω της παρατήρησης, κατάφερε το 1854 στον Κριμαϊκό πόλεμο να μειώσει το ποσοστό θανάτων από 42% σε 2% στο πολεμικό νοσοκομείο όπου εργαζόταν, βελτιώνοντας τις συνθήκες υγιεινής .

Μήνυμα Συλλόγου Εργαζόμενων ΠΦΥ Θράκης για την Παγκόσμια Ημέρα ΝοσηλευτήΘερμές ευχαριστίες από το Δ.Σ. του συλλόγου προς τους επαγγελματίες της περιοχής της Θράκης, για την προσφορά φυτών και γλυκισμάτων”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood