Με τρεις ακόμη εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου τα “Ελευθέρια Κομοτηνής 2022” που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα:

  • Στις 6 μ.μ. στην Καπναποθήκη

Ετήσια έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Κομοτηνής – Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 18 Μαΐου.

  • Στις 7 μ.μ. στο Ίδρυμα Παπανικολάου

Πανηγυρική Συμφωνία Βυζαντινής Μουσικής από τον Σύλλογο Φίλων Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας & Κομοτηνής.

  • Στις 8:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κύτταρο ΡΕΞ

Συναυλία με τη Ζωή Τηγανούρια και τον Μιχάλη Σουρβίνο. Οι δύο διακεκριμένοι σολίστες ενώνουν με μαεστρία τους ήχους των μουσικών τους οργάνων (ακορντεόν & κιθάρα) σε ένα πρόγραμμα που βασίζεται στο Nuevo Tango της Αργεντινής (τιμώντας τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ανεπανάληπτου Astor Piazzolla), αλλά και σε αριστουργήματα μεγάλων συνθετών από Ευρώπη και Αμερική (Νίκος Σκαλκώτας, DmitriShostakovich, PetruGuelfucci, John Williams, Isaak Albeniz, Ariel Ramirez, Mariano Mores, Carlos Gardel, Richard Galliano), καθώς και σε προσωπικές τους συνθέσεις. Συμμετέχει ο Στέλιος Γενεράλης στα κρουστά.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά, τοι πλούσιο, προσεγμένο και ποιοτικό πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων των Ελευθερίων Κομοτηνής 2022 μέχρι και τις 18 Μαΐου.