Δήμος Κομοτηνής: Με επιτυχία συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενημέρωσης των μαθητών γύρω από την κυνοφιλία

Το εκπαιδευμένο Λαμπραντόρ "ΛΕΞΙΣ" έχει γίνει...η μασκότ όλων των μαθητών.
5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ (1)

Με επιτυχία συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιεί ο Δήμος Κομοτηνής σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, με αντικείμενο την ενημέρωση των μαθητών γύρω από την κυνοφιλία, με αρωγούς, τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή σκύλων-ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων Ελλάδας, Μπάμπη Κουκουζέλη, την εκπρόσωπο του Δημοτικού Κυνοκομείου Κομοτηνής, Ευαγγελίνα Μουτουσίδου, και τον υπεύθυνο του Δημοτικού Κυνοκοκομείου, Πάρη Τσάρπα. Οι παραπάνω κατάφεραν να αναπτύξουν την περασμένη εβδομάδα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και σήμερα στο 5ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, πολύ καλή επικοινωνία με τους μαθητές.

Δήμος Κομοτηνής: Με επιτυχία συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενημέρωσης των μαθητών γύρω από την κυνοφιλίαΟι δύο πρώτοι συντελεστές έχουν παρακολουθήσει τέσσερα διαδικτυακά σεμινάρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.

Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στα συγκεκριμένα σχολεία περιελάμβανε θεωρητική εκπαίδευση αλλά και πρακτική, στον τομέα της εξοικείωσης των παιδιών με το σκυλί, χάρη στο ειδικά εκπαιδευμένο Λαμπραντόρ “ΛΕΞΙΣ” που είναι η μασκότ όλων των μαθητών που την προσεγγίζουν και τη γνωρίζουν.

Δήμος Κομοτηνής: Με επιτυχία συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενημέρωσης των μαθητών γύρω από την κυνοφιλίαΤο πρόγραμμα, που είναι  εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, υλοποιείται σε σχολεία αφού προηγουμένως οι διευθυντές επικοινωνούν με τους γονείς των μαθητών λαμβάνοντας έγγραφη έγκριση ως προς τη συμμετοχή των παιδιών. Στοχεύει στην προαγωγή της φιλοζωίας, στην εκμάθηση των υποχρεώσεων των παιδιών που επιθυμούν να υιοθετήσουν έναν σκύλο, από τη βόλτα και τη σωστή διατροφή μέχρι και τη φροντίδα της υγείας του, και ταυτόχρονα στην εξοικείωση με το να είναι ενεργοί και συνειδητοί πολίτες.

Ο κ. Κουκουζέλης διαθέτει πλούσια εμπειρία εκπαίδευσης, τόσο ατομικά όσο και μέσα από το φιλοζωικό σωματείο «Κιβωτός» που έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Σημαντική ήταν η στήριξη του Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου, Γιώργου Γούλα, της υποδιευθύντριας Σταυριάνας Σαντουρλίδου, και της υποδιευθύντριας Μαρίας Παρασκευούδη. Επίσης, από το 5ο Γυμνάσιο Κομοτηνής την ενημέρωση υποστήριξαν η Διευθύντρια Δέσποινα Καλογεράκη καθώς επίσης η καθηγήτρια Αγγλικών Κατερίνα Κατσούρη.

Δήμος Κομοτηνής: Με επιτυχία συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενημέρωσης των μαθητών γύρω από την κυνοφιλία Δήμος Κομοτηνής: Με επιτυχία συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενημέρωσης των μαθητών γύρω από την κυνοφιλία

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood