(φωτό αρχείου)

Με πέντε εκδηλώσεις συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου τα “Ελευθέρια Κομοτηνής 2022” που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα:

  • Στις 6 μ.μ. στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Πανδρόσου

Το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono του Δήμου Κομοτηνής, σε συνεργασία με την Οικολογική Ομάδα Ροδόπης, την grO2be και την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ, προγραμματίζουν ανοιχτό διάλογο με τίτλο «Για την Φύση-About Nature», μεταξύ περιβαλλοντικών οργανώσεων, άτυπων και εθελοντικών ομάδων της Κομοτηνής, αλλά και για όσους έχουν οικολογικές ανησυχίες και δράση στο χώρο. Σκοπός της συζήτησης είναι η συσπείρωση και η συνεργασία των φωνών που μιλούν για το περιβάλλον και παράλληλα η δημιουργία καναλιών διαλόγου μεταξύ Φοιτητών και Κομοτηναίων, νέων και παλαιότερων, Οργανώσεων και απλών Πολιτών. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: Κοινότητα Νέων Κομοτηνής – Περιβαλλοντική ομάδα «Εκοτόπια», Σπορίτες Ροδόπης, Περιβαλλοντικές ομάδες Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, Εθελοντική ομάδα  exagono “Φυσικό περιβάλλον και κλιματική αλλαγή”, Save Your Hood (Ας αλλάξουμε τις γειτονιές μας μαζί!),Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων και Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος (Π.Ε.Δ.Δ.ΦΥ.Π), Περιβαλλοντικές ομάδες ΔΠΘ, Εθελοντική ομάδα  exagono “Φυσικό περιβάλλον και κλιματική αλλαγή”, Hub του Δικτύου Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης Νέων του Δ.Π.Θ.

  • Στις 6 μ.μ. στο Ίδρυμα Παπανικολάου

Εγκαίνια έκθεσης Θρακών καλλιτεχνών. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου.

  • Στις 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία “Ειρήνης”

Ενημερωτική δράση από το ΚΕΘΕΑ «Κιβωτός» Θράκης.

  • Στις 6:30 μ.μ. στην Τσανάκλειο

Αφιέρωμα στους Ηπειρώτες δημάρχους της Κομοτηνής από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης «Ο Άγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων».

  • Στις 8:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία “Ειρήνης

-Συναυλία Μουσικού Γυμνασίου–Λυκείου Κομοτηνής.

-Αφιέρωμα στη Σμύρνη με τον Μάνο Κουτσαγγελίδη.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά, το πλούσιο, προσεγμένο και ποιοτικό πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων των “Ελευθερίων Κομοτηνής 2022” μέχρι και τις 18 Μαΐου.

51ede052 eleytheria komotinis 2022