Ν. Ρωμανός: Κυβέρνηση ΝΔ σημαίνει πρόοδος στην πράξη

"Λαϊκή και προοδευτική παράταξη είναι αυτή που μέσα σε τρία χρόνια ταυτόχρονων, πρωτόγνωρων διεθνών κρίσεων, μείωσε 40 φόρους".
Screenshot_1640

“Λαϊκή και προοδευτική παράταξη είναι αυτή που μέσα σε τρία χρόνια ταυτόχρονων, πρωτόγνωρων διεθνών κρίσεων, μείωσε 40 φόρους, όχι εκείνοι που τους αύξησαν και αφαίμαξαν τη μεσαία τάξη”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός μιλώντας στο 14ο Συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος.

“Λαϊκή και προοδευτική είναι η παράταξη εκείνη που βελτιώνει τη ζωή όλων και κυρίως των πιο αδύναμων”, πρόσθεσε, και τόνισε ακόμη:

“Προοδευτικό και δημοκρατικό (και θα μου επιτρέψετε να πω και σπάνιο), σε αυτή τη χώρα, είναι να κάνει ένας πρωθυπουργός αυτά που έλεγε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Προοδευτικό και δημοκρατικό είναι να κοιτάει ένας πρωθυπουργός τους πολίτες στα μάτια, με την ίδια ευκολία πριν και μετά τις εκλογές! Προοδευτική και δημοκρατική είναι η αλήθεια! Γι’ αυτό, μη γελιέστε, η πρόοδος σε αυτή τη χώρα μεταφράζεται διαχρονικά σε δύο λέξεις· Νέα Δημοκρατία! Και ο μοναδικός εκφραστής του ρεαλισμού και της προόδου στο σημερινό πολιτικό σύστημα, είναι ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης!”.

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Ρωμανοιύ:

“Είναι αναμφίβολο ότι ο πολιτικός διάλογος περιστρέφεται γύρω από τις έννοιες της δημοκρατίας και της προόδου.

Ακούστηκε χθες από τον Πρωθυπουργό μας, ακούγεται και από άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Ποιος λοιπόν έχει δίκιο;
 
Αν ψάξουμε τη δημοκρατία και την πρόοδο στα λόγια, έχουν δίκιο εκείνοι. Κάνοντας μια αναζήτηση στο Google, θα βρει κανείς ομιλίες του κυρίου Τσίπρα, του κυρίου Ανδρουλάκη, άλλων διεκδικητών της ηγεσίας για την κεντροαριστερά. Το πρόβλημα με την αναζήτηση στο Google, είναι ακριβώς αυτό: ότι ψάχνει, βρίσκει, και εμφανίζει μόνο λόγια.
 
Αν όμως αναζητήσουμε τη δημοκρατία και την πρόοδο στις πράξεις, θα δούμε ότι η δημοκρατία και η πρόοδος βρίσκονται σε αυτήν εδώ την αίθουσα.
 
Δημοκρατική και προοδευτική είναι η παράταξη που εγκαθίδρυσε τη δημοκρατία στη χώρα!
 
Δημοκρατική και προοδευτική είναι η παράταξη που έχει εκλέξει μόνο από το 2008 τρεις αρχηγούς και κάνει συνέδρια σχεδόν κάθε χρόνο, όταν άλλοι δεν έχουν αλλάξει κανέναν και κάνουν συνέδριο μόνο για να τον επανεκλέξουν με μοναδικό αντίπαλο τον εαυτό του μετά από τρεις εκλογικές ήττες.
 
Δημοκρατική είναι η παράταξη που έχει αναδείξει τους περισσότερους αρχηγούς και έχει κάνει τα περισσότερα συνέδρια από κάθε άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα.
 
Δημοκρατική και λαϊκή είναι η παράταξη που εδώ και 48 χρόνια εκφράζει πλατιές λαϊκές πλειοψηφίες, ενόσω άλλοι πάλευαν να περάσουν το 3%. Και αυτό δίνει και την καλύτερη απάντηση στο «ποιοι είναι διαχρονικά με τους λίγους και ποιοι με τους πολλούς», ποιοι αγωνίζονται για τους πολλούς, ποιοι υπάρχουν χάρη στους πολλούς, ποιοι εκφράζουν τους πολλούς σε αυτή τη χώρα από το 1974 μέχρι σήμερα!
 
Λαϊκή είναι η παράταξη που υπηρετεί τους πιο αδύναμους και τη μεσαία τάξη στην πράξη με τις πολιτικές της ως κυβέρνηση και όχι με τα συνθήματα άλλων εποχών (ως αντιπολίτευση)!
 
Λαϊκή και προοδευτική παράταξη είναι αυτή που μέσα σε τρία χρόνια ταυτόχρονων, πρωτόγνωρων διεθνών κρίσεων, μείωσε 40 φόρους, όχι εκείνοι που τους αύξησαν και αφαίμαξαν τη μεσαία τάξη.
 
Λαϊκή και προοδευτική είναι η παράταξη εκείνη που βελτιώνει τη ζωή όλων και κυρίως των πιο αδύναμων, μειώνοντας τη γραφειοκρατία, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους, και εξοικονομώντας τους χρόνο και χρήμα μέσα από την επανάσταση της ψηφιακής διακυβέρνησης.
 
Λαϊκό και προοδευτικό είναι να ψηφιοποιείς 1.400 υπηρεσίες του δημοσίου μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια.
 
Προοδευτικό και λαϊκό είναι να δίνεις τα πανεπιστήμια πίσω στους φοιτητές και τους καθηγητές γκρεμίζοντας κάθε μέρα στην πράξη τα άσυλα ανομίας.
 
Προοδευτικό είναι να νομοθετείς τον προσωπικό βοηθό για τα ΑμεΑ, τις νταντάδες της γειτονιάς, τον προσωπικό ιατρό δωρεάν για κάθε πολίτη.
 
Προοδευτικό είναι να προάγεις και να ενισχύεις τον δημόσιο χαρακτήρα της Παιδείας και της Υγείας, προσφέροντας περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες δωρεάν στους πολίτες. Όπως γίνεται καθημερινά από αυτή την κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια.
 
Ν. Ρωμανός: Κυβέρνηση ΝΔ σημαίνει πρόοδος στην πράξηΠροοδευτική και λαϊκή είναι η κυβέρνηση που φέρνει διεθνείς κολοσσούς στη χώρα ανοίγοντας χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες.
 
Προοδευτική και με κοινωνικό πρόσημο είναι η φιλελεύθερη κυβέρνηση που έχει τρέξει τα μεγαλύτερα και πιο αποτελεσματικά προγράμματα οικονομικών ενισχύσεων και δημοσιονομικής επέκτασης που κράτησαν τη χώρα, την κοινωνία και την επιχειρηματικότητα όρθιες!
 
Προοδευτική είναι η κυβέρνηση που άλλαξε τον ποινικό κώδικα για να απονέμεται δικαιοσύνη στους εγκληματίες, στους εμπρηστές δασών, στους κακοποιητές, στους βιαστές, στην παρενόχληση στον εργασιακό χώρο, στα αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας για παιδιά και εφήβους.
 
Προοδευτική είναι η κεντροδεξιά κυβέρνηση που για πρώτη φορά εισάγει εθνικό σχέδιο για την ισότητα!
 
Προοδευτικό είναι να ενισχύεις τη χώρα σου θωρακίζοντάς την αμυντικά και προστατεύοντας τα σύνορά της! Για αυτό και για κάθε προοδευτικό πολίτη η εθνική άμυνα ΕΙΝΑΙ αυτοσκοπός!
 
Προοδευτικό είναι να εκσυγχρονίζεις τον ΕΦΚΑ και να επιταχύνεις την απονομή συντάξεων, απελευθερώνοντας μέρα με τη μέρα χιλιάδες συνταξιούχους από τα δεσμά αυτής της ιδιότυπης ντροπιαστικής ομηρίας.
 
Προοδευτικό είναι να υπηρετείς τα όνειρα της νέας γενιάς με τις πολιτικές σου και όχι να τα εργαλειοποιείς χτίζοντας πολιτικές καριέρες πάνω στη διάψευσή τους! Γιατί, τελικά, πρόοδος είναι να έχουν αυτά τα παιδιά καλύτερη παιδεία, καλύτερες παροχές υγείας, καλύτερες δουλειές, καλύτερες προοπτικές, καλύτερο κράτος και καλύτερη ποιότητα ζωής από ότι έχουμε εμείς! Και σε αυτό ακριβώς συντείνουν όλες οι πολιτικές, όλοι οι νόμοι και τα νομοσχέδια, όλες οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
 
Πρόοδος είναι ο εργασιακός νόμος που δίνει δύναμη στον εργαζόμενο, που εισάγει την ψηφιακή κάρτα εργασίας, που ισορροπεί την επαγγελματική με την προσωπική ζωή, που ανεξαρτητοποιεί και ενδυναμώνει το ΣΕΠΕ!
 
Πρόοδος είναι να γίνονται στη χώρα μεγάλες πράσινες επενδύσεις, να πολλαπλασιάζονται οι ΑΠΕ και να προωθείται δυναμικά η ενεργειακή απεξάρτηση της χώρας, ενισχύοντας τη θέση της ως ενεργειακού κόμβου στην ευρύτερη περιοχή μας.
 
Τέλος, προοδευτικό και δημοκρατικό (και θα μου επιτρέψετε να πω και σπάνιο), σε αυτή τη χώρα, είναι να κάνει ένας πρωθυπουργός αυτά που έλεγε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Προοδευτικό και δημοκρατικό είναι να κοιτάει ένας πρωθυπουργός τους πολίτες στα μάτια, με την ίδια ευκολία πριν και μετά τις εκλογές! Προοδευτική και δημοκρατική είναι η αλήθεια! Γι’ αυτό, μη γελιέστε, η πρόοδος σε αυτή τη χώρα μεταφράζεται διαχρονικά σε δύο λέξεις· Νέα Δημοκρατία! Και ο μοναδικός εκφραστής του ρεαλισμού και της προόδου στο σημερινό πολιτικό σύστημα, είναι ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης! Όχι γιατί το λέμε, αλλά γιατί το κάνουμε καθημερινά, με ειλικρίνεια, με σοβαρότητα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Για την Ελλάδα μας! Για κάθε πολίτη της! Για τα παιδιά μας!”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood