Έτοιμη η Αρχιτεκτονική Μελέτη για την Ανάπλαση του Κέντρου Κομοτηνής

Από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.».
Screenshot_1618

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.» παρέδωσε σήμερα στον Δήμο Κομοτηνής, στο πλαίσιο των συμβατικών του υποχρεώσεων για το έργο «Ανάπλαση εμπορικού Κέντρου Κομοτηνής», Αρχιτεκτονική Μελέτη για την ανάπλαση στο Κέντρο της Κομοτηνής, η οποία περιλαμβάνει την καταγραφή και αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης των οδών καθώς και την πρόταση ανάπλασης τους.

Η Αρχιτεκτονική μελέτη, σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής, εκπονήθηκε με γνώμονα την αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης και ασφάλειας των μετακινήσεων, την αισθητική αναβάθμιση του αστικού χώρου και την εν γένει βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.

Ειδικότερα, η ανάπλαση του εμπορικού Κέντρου της Κομοτηνής σχεδιάστηκε με στόχο τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος, με επεμβάσεις αναφορικά με την κίνηση των πεζών, την κυκλοφορία των οχημάτων καθώς και τη χρήση ποδηλάτων.

Για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.» η παρούσα «οριζόντια» συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής, εντάσσεται στο πλαίσιο επιστημονικής, συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης των ΟΤΑ.

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός «Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.» αποτελεί πλέον, σε υπερτοπικό επίπεδο, σημαντικό εργαλείο εφαρμογής στρατηγικής αναπτυξιακής προοπτικής των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ιδιαίτερα ενισχυμένη δυναμική και αναβαθμισμένο επίπεδο λειτουργίας. Προτάσσοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των φορέων που την επέλεξαν για την τεχνική τους υποστήριξη.

Έτοιμη η Αρχιτεκτονική Μελέτη για την Ανάπλαση του Κέντρου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood