Πόλος έλξης προπονητικών camp το πανεπιστημιακό κολυμβητήριο Κομοτηνής του ΔΠΘ

Μέσα στις διακοπές του Πάσχα εκατό κολυμβητές και κολυμβήτριες από τους κολυμβητικούς συλλόγους Άρης Θεσσαλονίκης και Αστερίας Κατερίνης, επέλεξαν το Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης για τη διεξαγωγή προπονητικού camp και την αξιολόγησή τους στο εργαστήριο Υγρού Στίβου του Τ.Ε.Φ.Α.Α.–Σ.Ε.Φ.Α.Α.–Δ.Π.Θ. από τον Καθηγητή Βασίλη Γούργουλη.
ΑΣ_ΑΣΤΕΡΙΑΣ

Μέσα στις διακοπές του Πάσχα εκατό κολυμβητές και κολυμβήτριες από τους κολυμβητικούς συλλόγους Άρης Θεσσαλονίκης και Αστερίας Κατερίνης, επέλεξαν το Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης για τη διεξαγωγή προπονητικού camp.

Συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους:

  • οι 40 κολυμβητές και κολυμβήτριες του Α.Σ. Αστερίας Κατερίνης διέμειναν στην Κομοτηνή για τέσσερις μέρες και προπονήθηκαν από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη.

Πόλος έλξης προπονητικών camp το πανεπιστημιακό κολυμβητήριο Κομοτηνής του ΔΠΘ

  • οι 60 κολυμβητές και κολυμβήτριες του Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης διέμειναν στην Κομοτηνή για πέντε μέρες και πραγματοποίησαν τις προπονήσεις τους από τη Δευτέρα 25 Απριλίου έως και την Πέμπτη 29 Απριλίου.

Πόλος έλξης προπονητικών camp το πανεπιστημιακό κολυμβητήριο Κομοτηνής του ΔΠΘ

Η επιλογή του Πανεπιστημιακού Κολυμβητηρίου έγινε με σκοπό όχι μόνο την προπόνησή τους, αλλά και την αξιολόγησή τους στο εργαστήριο Υγρού Στίβου του Τ.Ε.Φ.Α.Α.–Σ.Ε.Φ.Α.Α.–Δ.Π.Θ. από τον Καθηγητή Βασίλη Γούργουλη.  Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής με υποβρύχιες κάμερες και εξειδικευμένα λογισμικά προγράμματα, βιντεοσκοπήθηκε και στη συνέχεια αξιολογήθηκε η τεχνική των κολυμβητών/τριών, δίνοντάς τους ανατροφοδότηση για τη βελτίωσή τους. 

Πόλος έλξης προπονητικών camp το πανεπιστημιακό κολυμβητήριο Κομοτηνής του ΔΠΘ

Αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από το Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο όσο και από την επιστημονική καθοδήγηση που τους παρείχε το Τ.Ε.Φ.Α.Α.–Σ.Ε.Φ.Α.Α.–Δ.Π.Θ., οι διοικήσεις των δύο συλλόγων εκφράζουν τις ευχαριστίες τους: στην πρυτανική αρχή του ΔΠΘ για τη δυνατότητα χρήσης του Πανεπιστημιακού Κολυμβητηρίου μέσα στις διακοπές του Πάσχα, στους εργαζόμενους του Κολυμβητηρίου για τις ιδανικές συνθήκες προπόνησης που τους εξασφάλισαν, καθώς και στον τοπικό κολυμβητικό σύλλογο της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης (Ν.Ε.ΡΟ.), και ιδιαίτερα στον προπονητή Αλέξανδρο Μπεκιάρη, για τη φιλοξενία και τη βοήθεια που τους παρείχαν.

Πόλος έλξης προπονητικών camp το πανεπιστημιακό κολυμβητήριο Κομοτηνής του ΔΠΘΤο Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο Κομοτηνής αποτελεί προορισμό διεξαγωγής προπονητικών camp συλλόγων από όλη την Ελλάδα – ενισχύοντας ταυτόχρονα την τοπική οικονομία – και το εργαστήριο Υγρού Στίβου του Τ.Ε.Φ.Α.Α.–Σ.Ε.Φ.Α.Α.–Δ.Π.Θ. καθιερώνεται πλέον ως κέντρο αξιολόγησης κολυμβητών υψηλού επιπέδου. Τα Χριστούγεννα προπονήθηκαν στο Κολυμβητήριο και αξιολογήθηκαν από το Εργαστήριο του κ. Γούργουλη, κολυμβητές/τριες του Ναυτικού Συλλόγου “Παλαίμων” από την Αθήνα.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood