“Απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας για να πέσουν οι τιμές”, έταζε το 2020 ο Κ. Χατζηδάκης

Δίκτυο Νέων Εργαζομένων: "Δεν είμαστε ηλίθιοι και δεν ξεχνάμε".
ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΕΤΑΖΕ Ο ΖΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
Δριμύ κατηγορώ κατά του υπουργού Εργασίας και τέως υπουργού Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και κατά της Κυβέρνησης, εξαπολύει το Δίκτυο Νέων Εργαζομένων.
“Δεν είμαστε ηλίθιοι και δεν ξεχνάμε”, διαμηνύει, και υπενθυμίζει τα έργα και τις ημέρες του υπουργού ο οποίος όπως σημειώνει, “από όπου έχει περάσει αφήνει πίσω στάχτες”, και συγκεκριμένα, το γεγονός οτι πριν από ενάμισι χρόνο υποσχόταν “μείωση των τιμών μέσω της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας”.
Ολόκληρη η σχετική ανάρτηση του Δικτύου Νέων Εργαζομένων:
“Ο υπουργός που από όπου έχει περάσει αφήνει πίσω στάχτες. Ο άνθρωπος που δεν σταματάει πουθενά. Όπου δεν φτάνει το αόρατο χέρι της αγοράς φτάνει του Χατζηδάκη.
Πριν από δύο χρόνια υποσχόταν μείωση των τιμών μέσω της απελευθέρωσης της ενέργειας. Να μπει σε εφαρμογή άμεσα το target model και το Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας για να ρυθμιστούν οι τιμές προς τα κάτω, έλεγε ο τότε υπουργός ενέργειας. Να βάλουμε ιδιώτες στον τομέα της ενέργειας, να ανοίξει η αγορά, να πουληθεί κομμάτι-κομμάτι η ΔΕΗ μέχρι να μην είναι πια Δημόσια, και θα πληρώνετε πιο φθηνό το ρεύμα, έταζε ο Χατζηδάκης.
Δύο χρόνια μετά, η απελευθέρωση και η χρηματιστικοποίηση της Ενέργειας έχουν δώσει πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα. 600€ λογαριασμοί για ένα σπίτι 80 τ.μ., 500 εντολές τη μέρα για κόψιμο ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν, όλο και περισσότεροι στην ενεργειακή φτώχεια.
Αυτοί οι τύποι δεν λογαριάζουν τίποτε και δεν σταματούν πουθενά.
Ο άνθρωπος αυτός κατήργησε το 8ωρο και το βάφτισε “φιλεργατικό νόμο”. Ο τύπος αυτός κατήργησε τον ΟΑΕΔ και το ονομάζει “ενίσχυση”. Όπως όταν ξεπουλούσε την ενέργεια, το ονόμαζε “ανάπτυξη”. Δεν είμαστε ηλίθιοι και δεν ξεχνάμε. Όσα έχουν ειπωθεί ή γραφτεί, μένουν, και είμαστε εδώ για να τα θυμίζουμε διαρκώς. Ειδικά ο Χατζηδάκης πρέπει να λογοδοτήσει. Και το κατηγορητήριο θα είναι μακρύ, πολύ μακρύ”.
"Απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας για να πέσουν οι τιμές", έταζε το 2020 ο Κ. Χατζηδάκης "Απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας για να πέσουν οι τιμές", έταζε το 2020 ο Κ. Χατζηδάκης "Απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας για να πέσουν οι τιμές", έταζε το 2020 ο Κ. Χατζηδάκης
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood