Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ολοκλήρωσε και τη φετινή διανομή τροφίμων.

Για ακόμη μία χρονιά διανεμήθηκαν τρόφιμα με καθαρά ανθρώπινα κριτήρια, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις, σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μοναχικούς πολίτες και ηλικιωμένους, δηλαδή σε ανθρώπους που διαχρονικά υποστηρίζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προσφέροντας ανιδιοτελώς αγάπη και στιγμές χαράς. 

Προσφέρθηκαν σε ικανές ποσότητες: κρέατα τριών ειδών, ζάχαρη, αλεύρι, ελληνικός καφές, τσάι, τυρί φέτα, ρεβίθια, φακές, φασόλια, ρύζι, μακαρόνια, δημητριακά, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, φρυγανιές, γάλα μακράς διαρκείας, σάλτσες ντομάτας, αλάτι, τσουρέκια και – ειδικώς στις οικογένειες με μικρά παιδιά – γλυκίσματα.

573f7357 img 2556Τα προϊόντα προσέφεραν πολίτες και επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε συνεχίζουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο, και για τον λόγο αυτόν, το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους εκφράζει την τεράστια ευγνωμοσύνη του και τους ευχαριστεί από καρδιάς.

Οι Ερυθροσταυρίτες, δια της Προέδρου τους, Κλάρας Τζελέπη, διαβεβαιώνουν την τοπική κοινωνία ότι θα συνεχίσουν να έχουν ευήκοα ώτα, προστρέχοντας σε βοήθεια, όπου και όποτε χρειαστεί, ευχόμενοι, εθελοντές και διοίκηση, υγεία και αγάπη σε όλους.