Επίσκεψη του Ε.Β.Ε. Ροδόπης στη Δημοτική Αγορά για Πασχαλινές ευχές

Επίσκεψη του Ε.Β.Ε. Ροδόπης στη Δημοτική Αγορά για Πασχαλινές ευχές.
agora1

Ο Πρόεδρος, Αντώνης Γραβάνης, και μέλη του Δ.Σ. του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης επισκέφθηκαν τη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής για πασχαλινές ευχές.

Ο κ. Γραβάνης δήλωσε τα εξής: “Επισκεφθήκαμε τη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής για να ευχηθούμε στους συναδέλφους επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Ενημερωθήκαμε για την κίνηση των ημερών και την κατάσταση που επικρατεί. Οι συγκυρίες, λόγω της ενεργειακής κρίσης και των επιπτώσεων του πολέμου, είναι δυσμενείς για τις επιχειρήσεις. Το Επιμελητήριό μας συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε εθνικό επίπεδο για την ενίσχυση και την στήριξή τους. Οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας και τους επαγγελματίες της γειτονιάς μας. Αυτό που κυριαρχεί όμως είναι η ελπίδα για καλύτερες μέρες. Άλλωστε, μετά το Γολγοθά, ακολουθεί πάντα η Ανάσταση. Καλό Πάσχα!”.

Επίσκεψη του Ε.Β.Ε. Ροδόπης στη Δημοτική Αγορά για Πασχαλινές ευχές Επίσκεψη του Ε.Β.Ε. Ροδόπης στη Δημοτική Αγορά για Πασχαλινές ευχές Επίσκεψη του Ε.Β.Ε. Ροδόπης στη Δημοτική Αγορά για Πασχαλινές ευχές Επίσκεψη του Ε.Β.Ε. Ροδόπης στη Δημοτική Αγορά για Πασχαλινές ευχές Επίσκεψη του Ε.Β.Ε. Ροδόπης στη Δημοτική Αγορά για Πασχαλινές ευχές Επίσκεψη του Ε.Β.Ε. Ροδόπης στη Δημοτική Αγορά για Πασχαλινές ευχές Επίσκεψη του Ε.Β.Ε. Ροδόπης στη Δημοτική Αγορά για Πασχαλινές ευχές

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood