Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής

"Στον προσφυγικό αυτόν τόπο που αποτυπώνει την ιστορία, τους αγώνες και τις παραδόσεις του Ποντιακού Ελληνισμού", όπως επεσήμανε, και αντάλλαξε μαζί της ευχές εν όψει του Πάσχα.
Screenshot_1528

Ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου καλωσόρισε μεταξύ άλλων την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον οικισμό του Θρυλορίου Κομοτηνής.

“Στον προσφυγικό αυτόν τόπο που αποτυπώνει την ιστορία, τους αγώνες και τις παραδόσεις του Ποντιακού Ελληνισμού”, όπως επεσήμανε, και αντάλλαξε μαζί της ευχές εν όψει του Πάσχα.

Ο κ. Χαρίτου ευχαρίστησε την Πρόεδρο “για τη σημασία που έχει η παρουσία της στην περιοχή, εκπληρώνοντας τη υπόσχεση που είχε δώσει από την προηγούμενη επίσκεψή της”.

Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood