Ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου καλωσόρισε μεταξύ άλλων την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον οικισμό του Θρυλορίου Κομοτηνής.

“Στον προσφυγικό αυτόν τόπο που αποτυπώνει την ιστορία, τους αγώνες και τις παραδόσεις του Ποντιακού Ελληνισμού”, όπως επεσήμανε, και αντάλλαξε μαζί της ευχές εν όψει του Πάσχα.

Ο κ. Χαρίτου ευχαρίστησε την Πρόεδρο “για τη σημασία που έχει η παρουσία της στην περιοχή, εκπληρώνοντας τη υπόσχεση που είχε δώσει από την προηγούμενη επίσκεψή της”.

Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής Ο Δημήτρης Χαρίτου στην υποδοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Θρυλόριο Κομοτηνής