1η συνεδρίαση του ΣΤΟΠΠ Δήμου Μαρώνειας-Σαπών εν όψει αντιπυρικής περιόδου

1η συνεδρίαση του ΣΤΟΠΠ Δήμου Μαρώνειας-Σαπών εν όψει αντιπυρικής περιόδου.
εικόνα_Viber_2022-04-20_10-24-44-807 (2)

Παρουσία του δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου, του αντιδημάρχου Οικονομικών, Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας, Μίλτου Μαυρίδη, του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος Δημήτρη Μοσχάκη, και του αναπληρωτή προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Γρηγόρη Ζερβούλη, και με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Στρατού, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας ΑΜ-Θ, του Δασαρχείου, και εθελοντικών ομάδων, συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΤΟΠΠ), στην πρώτη ειδική συνεδρίασή του εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Στη σύσκεψη τέθηκαν ως προτεραιότητες “η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος” και αναλύθηκε η ετοιμότητα του μηχανισμού πολιτικής προστασίας.

Ο κ. Χαριτόπουλος αφού διαπίστωσε την άψογη συνεργασία που έχουν μεταξύ τους οι εμπλεκόμενοι φορείς, ευχήθηκε  το φετινό καλοκαίρι να κυλήσει ομαλά και χωρίς πυρκαγιές.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood