Παρουσία του δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου, του αντιδημάρχου Οικονομικών, Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας, Μίλτου Μαυρίδη, του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος Δημήτρη Μοσχάκη, και του αναπληρωτή προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Γρηγόρη Ζερβούλη, και με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Στρατού, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας ΑΜ-Θ, του Δασαρχείου, και εθελοντικών ομάδων, συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΤΟΠΠ), στην πρώτη ειδική συνεδρίασή του εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Στη σύσκεψη τέθηκαν ως προτεραιότητες “η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος” και αναλύθηκε η ετοιμότητα του μηχανισμού πολιτικής προστασίας.

Ο κ. Χαριτόπουλος αφού διαπίστωσε την άψογη συνεργασία που έχουν μεταξύ τους οι εμπλεκόμενοι φορείς, ευχήθηκε  το φετινό καλοκαίρι να κυλήσει ομαλά και χωρίς πυρκαγιές.