Με τη συνοδεία των Χριστιανών μελών του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ», ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα.

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν η αντιδήμαρχος Λεμονιά Μπάτζιου, η ιδιαίτερη γραμματέας Ελισάβετ Τσουλίδου, η ειδική συνεργάτιδα Πασχαλίνα Καπούλα, μέλη του συνδυασμού, η Θεοδώρα Δημητριάδου, και ο Οκτάι Γιαλούτς. 
«Στο πρόσωπό του κ.κ. Παντελεήμονα μεταφέραμε τις ευχές μας για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον Χριστιανικό κόσμο. Μοιραζόμαστε τη χαρά των Χριστιανών συνδημοτών μας και τους ευχόμαστε από καρδιάς, υγεία, νηνεμία και γαλήνη», ανέφερε ο Οντέρ Μουμίν.
Στον Μητροπολίτη Παντελεήμονα ο Οντέρ Μουμίν για "Καλό Πάσχα" σε όλους τους ΧριστιανούςΕπίσης, αντιπροσωπεία του Δήμου Ιάσμου, με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Λεμονιά Μπάτζιου, επισκέφθηκε την Διεύθυνση  Αστυνομίας Ροδόπης. Αφενός για να μεταφέρει τις ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα στον Διευθυντή Μιχάλη Σεβδυνίδη και τον Υποδιευθυντή Δημήτρη Ρόϊδο, αφετέρου για να συγχαρούν τον Μιχάλη Σεβδυνίδη για την πρόσφατη ανανέωση της θητείας του στη θέση του Διευθυντή Αστυνομίας Ροδόπης. Η κ. Μπάτζιου κατά την επίσκεψή της συνοδευόταν από την ιδιαίτερη γραμματέα Ελισάβετ Τσουλίδου, την ειδική συνεργάτιδα Πασχαλίνα Καπούλα και την κ. Θεοδώρα Δημητριάδου, μέλος του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ».
Στον Μητροπολίτη Παντελεήμονα ο Οντέρ Μουμίν για "Καλό Πάσχα" σε όλους τους Χριστιανούς