Στη Ροδόπη βρέθηκε ο “Huppy Traveler” του ΣΚΑΪ, Ευτύχης Μπλέτσας, και το επεισόδιο μεταδόθηκε το περασμένο Σάββατο 16/4.

Όσοι έτυχε να παρακολουθήσουν μέρος της εκπομπής και όχι ολόκληρη, ή την έκριναν επιδερμικά, εξέφρασαν το θετικό τους σχόλιο.

Όσοι όμως είδαν ολόκληρο το επεισόδιο και παρατήρησαν τις λεπτομέρειες του γυρίσματος, εντόπισαν, αφενός την παράλειψη προβολής σημαντικών τοποθεσιών της περιοχής, αλλά και ένα σημαντικό ατόπημα, αφήνοντας το αρνητικό τους σχόλιο.

Το ατόπημα αφορά στο στιγμιότυπο που ο Ευτύχης παρουσιάζει το…κτίριο της κατηργημένης “Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής”, προτρέποντας μάλιστα εμμέσως τους τηλεθεατές να απολαύσουν τον καφέ τους στην “υπέροχη σκιά” της αυλής της. Βέβαια, πουθενά στο κτίριο δεν υπάρχει κάποιο διακριτικό γνώρισμα ή κάποια σχετική πινακίδα, και στο ερώτημα “πώς ήξερε ο Ευτύχης για ποιο κτίριο πρόκειται;”, ευλόγως υποθέτουν πολλοί πως πολύ απλά κάποιος θα του το σφύριξε…

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, οτι η εκπομπή είναι ολόκληρη αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ [από το 40:06-40:14 η στάση του στην “Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής” (sic)], ενώ στο κανάλι του κ. Μπλέτσα στο Youtube, τη βρίσκει κανείς με “κομμένο” το εν λόγω τμήμα της…(δείτε στο σημείο 38:43-38:44).

e3cd9cda eytychis mpletsas huppy traveler toyrkiki neolaia komotinis 2