Στα χέρια του Θ. Λιβάνιου η εξεύρεση λύσης για τη μετεγκατάσταση του Υποθηκοφυλακείου Κομοτηνής

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και αρμόδιος για θέματα Κτηματολογίου είχε συνάντηση με εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης και του ΤΕΕ Θράκης, καθώς και με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη και τους βουλευτές Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου (ΣΥΡΙΖΑ) και Ιλχάν Αχμέτ (ΚΙΝΑΛ).
livanios (1)

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και αρμόδιο για θέματα Κτηματολογίου Θεόδωρο Λιβάνιο, καθώς και με τον νομικό σύμβουλο του “Ελληνικού Κτηματολογίου Α.Ε.”, είχαν εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης και του ΤΕΕ Θράκης. Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης και οι βουλευτές Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου (ΣΥΡΙΖΑ) και Ιλχάν Αχμέτ (ΚΙΝΑΛ).

Θέμα της συζήτησης ήταν η μετεγκατάσταση του Κτηματολογικού Γραφείου/Υποθηκοφυλακείου ΑΜ-Θ, από το κέντρο της Κομοτηνής στην περιοχή του οικισμού Κικιδίου.

Ο Υφυπουργός μετά από την παράθεση των επιχειρημάτων των φορέων και τον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τη μετεγκατάσταση σε χώρο μακριά από το κέντρο της πόλης, δεσμεύτηκε για την εξεύρεση δίκαιης λύσης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood