Τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και τον Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, με την ευκαιρία της παρουσίας στην Κομοτηνή των στελεχών της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των αθλητών/τριών της τοπικής Ακαδημίας στην ΚΑΡΠΑ.

Στις συναντήσεις αναδείχθηκε το αθλητικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο του κλαμπ, και συζητήθηκαν, η σημασία του να διεξάγεται ο αθλητισμός σε ασφαλές περιβάλλον, η φροντίδα που δείχνει ο Δήμος Κομοτηνής για τη βελτίωση των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων, και οι προοπτικές συνεργασίας.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ευάγγελος Χρυσοχόος, ο Διευθυντής Πωλήσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Τεπελίδης, και ο Πρόεδρος και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Ευάγγελος Χατζητουλούσης, Δημήτρης Παγωνίδης και Ανέστης Σπυριάδης, αντιστοίχως.

Στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Ακαδημίας Κομοτηνής επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Γ. Γκαράνη και τον Μητροπολίτη Παντελεήμονα Στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Ακαδημίας Κομοτηνής επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Γ. Γκαράνη και τον Μητροπολίτη Παντελεήμονα