ΕΒΡΟΣ-ΤΩΡΑ: Μία γυναίκα νεκρή από τουρκικά πυρά

ΕΒΡΟΣ-ΤΩΡΑ: Μία γυναίκα νεκρή από τουρκικά πυρά.
EBROS-2

Μια αλλοδαπή γυναίκα είναι νεκρή, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο evros-news.gr, από πυρά που άνοιξαν Τούρκοι Στρατοχωροφύλακες εναντίον βάρκας λαθρομεταναστών που επιχειρούσε να φτάσει στην ελληνική όχθη του ποταμού Έβρου.

Όπως έγραψε λίγο νωρίτερα αποκλειστικά το evros-news.gr, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας για πυροβολισμούς που έπεσαν στην περιοχή του Σουφλίου και ουδείς γνώριζε αρχικά τι ακριβώς συνέβη.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, αυτό που καταφέραμε να μάθουμε από αρκετές πλευρές, είναι ότι οι Τούρκοι Στρατοχωροφύλακες βοηθούσαν διακινητές να περάσουν με δύο βάρκες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Όταν όμως ξεκίνησαν οι βάρκες προς την ελληνική όχθη, υπήρχε στην περιοχή ενέδρα των Ελλήνων Συνοριοφυλάκων, οι οποίοι όπως συνηθίζουν σε αυτές τις περιπτώσεις άναψαν τους μεγάλους φακούς για να αποτρέψουν τους λαθρομετανάστες να φτάσουν στο έδαφος μας.

Βλέποντας την κατάσταση αυτή οι Τούρκοι και προκειμένου να μην επιτρέψουν στους διακινητές με τους λαθρομετανάστες να επιστρέψουν πίσω, πυροβόλησαν γαζώνοντας τις βάρκες. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει νεκρή μια γυναίκα, ενώ υπάρχουν και τραυματίες.

Για να διαπιστωθεί αυτό, προφανώς η βάρκα έφτασε στην ελληνική όχθη, αν και κανένας δεν το επιβεβαιώνει.

Επίσης, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουμε περίπτωση Τούρκων αντικαθεστωτικών που επιχείρησαν να φύγουν από την χώρα τους για να γλιτώσουν από το καθεστώς Ερντογάν και όταν έγιναν αντιληπτοί να γαζώθηκε η βάρκα τους από τους Στρατοχωροφύλακες.

πηγή: evros-news.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood