Επίσκεψη αντιπροέδρου ΕΑΠ στην Κομοτηνή

Συναντήσεις και επαφές με τοπικούς φορείς.
VLAXAKHS 11

Το Παράρτημα του ΕΑΠ στην Κομοτηνή επισκέφθηκε ο Αντιπροέδρος Διοικητικών, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΑΠ, Ευστάθιος Ευσταθόπουλος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση κλιμακίου του ΕΑΠ με την Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Γαβριηλίδου Ζωή, ενώ έλαβε χώρα εποικοδομητική συζήτηση τόσο για την παροχή ακαδημαϊκών υπηρεσιών εξ αποστάσεως, όσο και για την εκπαίδευση ενηλίκων. Παράλληλα, γόνιμος υπήρξε ο διάλογος με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων από κοινού, και σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, επιβεβαιώνοντας την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δυο μερών και θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω επέκτασή της. Τέλος, κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνη Γραβάνη συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την οικονομία του τόπου και την επιχειρηματικότητα και δόθηκε βαρύτητα στην ανάγκη συνεργασίας του ΕΒΕΡ με το ΕΑΠ προς όφελος των μελών του.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, υλοποιήθηκε και ενδιαφέρουσα δράση από το Παράρτημα ΕΑΠ Κομοτηνής με τίτλο «Από τη Γη στη Σελήνη και από τις κορυφές των πιο ψηλών βουνών στα βάθη των ωκεανών. Μια συνομιλία με τον Ιούλιο Βερν για την επιστήμη, την τεχνολογία και ένα βιώσιμο μέλλον για την ανθρωπότητα», όπου ο Αναπληρωτής Καθηγητής του ΕΑΠ και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επικοινωνία της Επιστήμης», Γεώργιος Βλαχάκης, επικοινώνησε σε παιδιά, ηλικίας από 8 έως 15 ετών, τον θαυμαστό κόσμο του Ιούλιου Βερν κατορθώνοντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κοινού.

Επίσκεψη αντιπροέδρου ΕΑΠ στην Κομοτηνή Επίσκεψη αντιπροέδρου ΕΑΠ στην Κομοτηνή Επίσκεψη αντιπροέδρου ΕΑΠ στην Κομοτηνή Επίσκεψη αντιπροέδρου ΕΑΠ στην Κομοτηνή Επίσκεψη αντιπροέδρου ΕΑΠ στην Κομοτηνή Επίσκεψη αντιπροέδρου ΕΑΠ στην Κομοτηνή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood