Το Παράρτημα του ΕΑΠ στην Κομοτηνή επισκέφθηκε ο Αντιπροέδρος Διοικητικών, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΑΠ, Ευστάθιος Ευσταθόπουλος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση κλιμακίου του ΕΑΠ με την Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Γαβριηλίδου Ζωή, ενώ έλαβε χώρα εποικοδομητική συζήτηση τόσο για την παροχή ακαδημαϊκών υπηρεσιών εξ αποστάσεως, όσο και για την εκπαίδευση ενηλίκων. Παράλληλα, γόνιμος υπήρξε ο διάλογος με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων από κοινού, και σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, επιβεβαιώνοντας την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δυο μερών και θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω επέκτασή της. Τέλος, κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνη Γραβάνη συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την οικονομία του τόπου και την επιχειρηματικότητα και δόθηκε βαρύτητα στην ανάγκη συνεργασίας του ΕΒΕΡ με το ΕΑΠ προς όφελος των μελών του.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, υλοποιήθηκε και ενδιαφέρουσα δράση από το Παράρτημα ΕΑΠ Κομοτηνής με τίτλο «Από τη Γη στη Σελήνη και από τις κορυφές των πιο ψηλών βουνών στα βάθη των ωκεανών. Μια συνομιλία με τον Ιούλιο Βερν για την επιστήμη, την τεχνολογία και ένα βιώσιμο μέλλον για την ανθρωπότητα», όπου ο Αναπληρωτής Καθηγητής του ΕΑΠ και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επικοινωνία της Επιστήμης», Γεώργιος Βλαχάκης, επικοινώνησε σε παιδιά, ηλικίας από 8 έως 15 ετών, τον θαυμαστό κόσμο του Ιούλιου Βερν κατορθώνοντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κοινού.

e6de86dc grafeio dimarchoy komotinis igkarani 2 2e5895f8 vlaxakhs 5 ec8849a4 grafeio proedroy ever agravani ce27386f vlaxakhs 6 4258fd26 eystathopoylos gavriilidoy dpth 735f394e vlaxakhs 11