Στη διοργάνωση “Octagon Fighting Show 8 – Μάχη για τον μικρό Λιουμπίμ”, λαμβάνει σήμερα μέρος και ο αθλητής της BUDO ACADEMY FIGHTERS Κομοτηνής Θωμάς Χατζηαναστασίου.
“Είναι η πρώτη μας εμφάνιση σε διοργάνωση ΜΜΣ και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Οι αγώνες γίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό και δηλώνουμε και εμείς το δικό μας παρών κοινωνικής αλληλεγγύης”, αναφέρει ο προπονητής της Ακαδημίας Πάρης Μαρινέλης.

Το “Octagon Fighting Show”, μαζί με τον συνδιοργανωτή σύλλογο “Corpus Arena”, επανέρχεται με την 8η διοργάνωση σήμερα 16 Απριλίου στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα αναμετρηθούν σε ερασιτεχνικό και σε επαγγελματικό επίπεδο με δυνατότητα καταγραφής στην πλατφόρμα του Sherdog.

Τη δράση υποστηρίζουν και: η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και όλη η ομάδα διαιτησίας της, η Ελληνική Ομοσπονδία Αυτοάμυνας, η International Budokai Union, και η World Martial Arts Federation.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Title MMA, η TGS , το Cafe B22, το Mr Gadget, το Kinesis Gym, η Nutri-MX και το TGS Technical Gas Services.
Η διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του 12χρονου Λιουμπίμ Ζούρα. Το αγόρι, τον Σεπτέμβριο του 2017, ενώ περίμενε τη μητέρα του να σχολάσει από τον φούρνο όπου εργαζόταν, βγήκε για λίγο έξω από αυτόν και παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα. Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροδιακομιδή στην εντατική του παιδιατρικού νοσοκομείου Αγία Σοφία στην Αθήνα. Δυστυχώς δεν έχει καμία κίνηση από τον λαιμό και κάτω και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση αυτή είναι μόνιμη. Έκτοτε νοσηλεύτηκε σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας μιας και οι μονάδες αυξημένης φροντίδας κατά καιρούς έκλειναν. Από τον Ιούνιο του 2019 το παιδί με απόφαση των γιατρών μεταφέρθηκε από την Αθήνα και το νοσοκομείο Αττικόν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Έπρεπε να βρεθεί άμεσα σπίτι για τη μονογονεϊκή λόγω θανάτου του πατέρα, οικογένεια, και να καλυφθεί οποιαδήποτε οικονομική ανάγκη. Η άνεργη πλέον μητέρα έχει αναλάβει εξολοκλήρου τη φροντίδα του παιδιού της. Χάρη στην έμπρακτη στήριξη φίλων, γνωστών αλλά και αγνώστων, γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν τα έξοδα της οικογένειας και του εξειδικευμένου προγράμματος για τις κατ’ οίκον φυσιοθεραπείες του παιδιού.
12338ae6 277755640 10210086806004512 6052162190292545275 n